3. března 2017 • 08:08

Torres jako Berkovec! Hrůzně spadl, zapadlý jazyk mu vyndal spoluhráč

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle je něco, co fotbalový fanoušek nerad vidí, bohužel i podobné situace k vrcholovému sportu patří. Útočník Atlétika Madrid Fernando Torres zůstal v zápase 25. kola La Ligy na půdě Deportiva po ošklivém faulu bezvládně ležet na zemi. Pomohl mu včasný zásah spoluhráčů, kteří mu vyndali zapadlý jazyk. Tak jako o víkendu Francis Kone ze Slovácka, který možná zachránil život brankáři Bohemians Martinu Berkovcovi.



Český fanoušek má ošklivou srážku Berkovce s obráncem Krchem a okamžitý Koneho zásah v paměti. Z útočníka Slovácka se stal po zásluze největší hrdina posledního kola ePojisteni.cz ligy. Teď něco podobného viděli ve Španělsku.

Pár minut před koncem zápasu Deportiva s Atlétikem Madrid odhlavičkoval hostující útočník Fernando Torres míč, načež do něj tvrdě narazil protihráč. Španěl se svalil na zem a zůstal ležet v bezvědomí. První pomoc mu poskytli spoluhráči.

La Coruňa – Atlétiko Madrid: Z toho mrazí. Torres skončil po pádu v bezvědomí a musel být odnesen na nosítkách
Video se připravuje ...

Obránce Sime Vrsaljko a záložník Gabi vyndali Torresovi zapadlý jazyk, čímž mu stejně jako Kone poskytly potřebnou první pomoc, ještě než stihli doběhnout na hřiště týmoví lékaři. „Jejich reakce byla fantastická,“ pochválil je doktor Atlétika.

Torres totiž bude i díky nim brzy v pořádku. „Vypadalo to strašně, ale věřím, že budu za chvíli zpátky na hřišti,“ vzkázal fanouškům z nemocnice. „Hodně jsme se o něj báli,“ přiznal po zápase také trenér Atlétika Diego Simeone.

Takže podobně jako v české lize. Hrdinou posledního kola La Ligy nebyl Lionel Messi ani Cristiano Ronaldo , ale dvojice zachránců Vrsaljko a Gabi. Hlavně pro Torrese.

Vyšetření v nemocnici dopadlo pro španělského střelce dobře. „Podstoupil CT vyšetření lebky i krční páteře. Neobjevilo žádné změny ani traumatická poranění. Je při vědomí a při smyslech,“ informovalo dnes Atlético. Z nemocnice mistr světa a dvojnásobný mistr Evropy zamířil domů s nařízením, aby měl minimálně dva dny absolutní klid.

Útočník Atlétika Madrid Fernando Torres musel okamžitě ze hřiště do nemocnice
Útočník Atlétika Madrid Fernando Torres musel okamžitě ze hřiště do nemocnice

La Coruňa – Atlétiko Madrid: Krásný gól! Griezmann stál na konci pěkné kombinace a vypálil pod břevno – 1:1
Video se připravuje ...

Bohemians - Slovácko: Děsivá srážka! Berkovcovi zapadl jazyk, zachránil ho Kone
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud