30. března 2017 • 09:53

Piqué obvinil Real: Tahají za nitky! Barcelona by měla mlčet, tvrdil Ramos

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jako kdyby si nemohl pomoct... Skoro kdykoliv má obránce Barcelony Gerard Piqué možnost, s chutí se opře do Realu Madrid. Někdy provokuje, jindy obviňuje. Tak jako naposledy. A to přesto, že bylo zrovna po zápase španělské reprezentace, ve které Piqué nastupuje i s hráči „bílého baletu“. Není divu, že jeho slova vzbudila velký ohlas a naštvala Real i španělský svaz.



Španělsko vyhrálo prestižní přípravný duel ve Francii 2:0, Gerard Piqué se přesto po zápase pustil do kontroverzního vyjádření na adresu madridského klubu. „Nemám rád hodnoty Realu,“ spustil Piqué.

„Přestože jsou v Realu hráči, které uznávám a jsem s nimi kamarád, nelíbí se mi přístup klubu. Co na Realu opravdu nemám rád, to jsou lidé ve VIP boxech, kteří tahají za nitky,“ tvrdil obránce Barcelony. „Nikdy bych v Realu nechtěl hrát,“ dodal.

Ve fotbalovém Španělsku se toto vyjádření stalo okamžitě tématem číslo jedna. A pochopitelně vzbudilo reakci. „Co Piqué řekl, nezmění náš znak, historii a tituly. Bude to prodávat noviny, ale dokážeme s tím žít,“ reagoval kapitán Realu Sergio Ramos.

Právě Ramos a Piqué před reprezentačním srazem ubezpečovali, že v národním týmu dokážou na rivalitu Realu a Barcelony zapomenout. Jenže Piqué to nepotvrdil. Tím naštval španělský fotbalový svaz, protože „šel kvůli tomu fotbal stranou“.

Není překvapením, že naopak zastání se dočkal Piqué v Barceloně. „Stojíme za ním, protože neřekl jedinou lež. Mluvil přímo a to někoho může štvát,“ řekl viceprezident katalánského klubu Jordi Cardoner.

„Myslím, že Barceloně by měla obecně mnohem více mlčet a nemluvit tolik o Realu Madrid,“ tvrdil Ramos. „Piqué měl na sobě bílý dres a asi se s tím nedokázal vyrovnat,“ dodal pak s úsměvem zkušený fotbalista.

Real Madrid nehodlá dělat z Piquého slov velkou kauzu. „Nejlepší odpověď chceme dát v El Clásiku, protože my se vždy snažíme mluvit hlavně výkony na hřišti,“ napsal klub.

Real Madrid - Betis: Kapitán Ramos poslal Real do vedení nechytatelnou hlavičkou
Video se připravuje ...

Barcelona - Málaga: Jako papírový čert. Piqué se rozčiloval, chtěl po rozhodčím penaltu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud