19. prosince 2012 • 10:43

Kanonýr poznal bolest! Wilsherea trefil soupeř do rozkroku

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak tohle muselo opravdu bolet! Záložník Arsenalu Londýn Jack Wilshere se sice začátkem ligového zápasu proti Readingu usmíval. Po třech rychlých gólech svého týmu k tomu měl důvod, pak se mu ale obličej zkřivil bolestí. Když dostanete pořádný kopanec kolíkama do rozkroku, není se čemu divit!



Wilshere sice prožil společně s celým londýnským týmem začátek ligového utkání jako z pohádky (Arsenal vedl po čtyřiatřiceti minutách na hřišti Readingu 3:0), pak si však prožil nepříjemné chvilky, které mu stoprocentně žádný muž nezáviděl.


Při nevinně vypadající situaci z osmatřicáté minuty dostal Wilshere tvrdý úder přímo do rozkroku. Střední záložník Readingu McAnuff nešťastně netrefil poskakující balon.

Jelikož byla jeho noha v pohybu, nedokázal ji zastavit a nakopl záložníka Gunners přímo do genitálií. Ten se ihned skácel k zemi s bolestívou grimasou v obličeji.

I přes hrůzně vypadající incident hráč širšího kádru anglické fotbalové reprezentace zápas dohrál a přispěl k vysokému vítězství Arsenalu na hřišti Readingu 5:2.

VIDEO | Podívejte se, jak Wilsherea trefil soupeř kopačkou do rozkroku

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud