2. ledna 2013 • 19:40

Trik Citizens zabral! Stoke odzbrojily posunuté reklamní tabule

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejen filmová hvězda v podobě Davida Hasselhoffa pomohla fotbalistům Manchesteru City k výhře nad Stoke. Úřadující anglický mistr vzal silnému soupeři vítr z plachet i ne úplně sportovním způsobem. Soupeř, který těží v ofenzivě z dlouhých autů, na ně musel na stadionu Etihad zapomenout. Citizens totiž posunuli reklamní tabule co nejblíže k trávníku a tým Stoke tak o výhodu přišlo. Zápas pak prohrál 0:3.



Tým manažera Tonyho Pulise byl známý, že dlouhé auty do pokutového území jsou jeho velkou zbraní. A tak se Manchester City na tohle nebezpečí připravil a posunul reklamní panely co nejblíže hrací ploše. Výsledek se dostavil. Citizens smetli soupeře rozdílem třídy 3:0.

Jeden z fanoušků pak drzý trik Citizens zachytil na fotografii a zveřejnil jí na sociální síti Twitter. Od příznivců ostatních klubů to obhájce titulu schytal, jenže zápas vyhrál 3:0, v tabulce má další tři body a to je pro šéfy Manchesteru City nejdůležitější.

David Hasselhoff pózuje v šatně Manchesteru City s Pablem Zabaletou
David Hasselhoff pózuje v šatně Manchesteru City s Pablem Zabaletou

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud