4. března 2011 • 14:20

VIDEO: Rozhodčí rozdal 36 červených karet

Autor: čtk
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

V páté argentinské lize padlo v jediném utkání 36 červených karet. Rozhodčí po hromadné rvačce mezi fotbalisty Atlétika Claypole a Victorianem Arenas (2:0) vyloučil všech 22 fotbalistů na hřišti i všechny náhradníky a trenéry.



První červenou rozhodčí Damien Rubino udělil těsně před koncem prvního poločasu, druhou přidal vzápětí po přestávce. Zbytek karet rozdal v závěru při hromadné bitce, do které se kromě kompletních laviček obou týmů zapojilo i několik diváků.

Celou záležitostí se podle argentinského deníku Olé! začalo zabývat vedení argentinského svazu. Claypole i Arenas tvrdí, že rozhodčí zpanikařil a vyloučil i hráče, kteří se rvačky nezúčastnili.

"Většina hráčů se snažila od sebe rváče odtrhnout. Rozhodčí nezvládl tíhu okamžiku," řekl trenér Claypole Sergio Micieli. Oběma klubům hrozí, že v případě potrestání všech vyloučených nebudou mít dost hráčů pro další zápasy.

Podle médií se Rubino také postaral o nový světový rekord. Dosavadním maximem červených karet v jednom utkání bylo dvacet vyloučení v duelu paraguayské ligy mezi Sportivem Ameliano a Generalem Caballerem v roce 1993.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud