3. června 2017 • 10:00

Memoriál Lukáše Přibyla opět v Ďolíčku. Kdo vyhraje Voráčkův dres?

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Šestý ročník Memoriálu Lukáše Přibyla se odehraje v úterý 6. června ve vršovickém Ďolíčku. Program charitativní akce začíná už od 11.00, utkání týmu osobností Real Top Praha vs. Los Hokejos přijde na řadu ve 13:00. Výtěžek akce jde na pomoc nemocným dětem.



Lukáš Přibyl zemřel v únoru 2012 kvůli vrozené srdeční vadě. Začínal jako reportér ve sportovní redakci České televize, poté se stal mluvčím Sparty a pak přešel do Bohemians 1905, kde vykonával funkci klubového ředitele. V prosinci 2011 se dohodl na návratu do Sparty, jako místopředseda klubu však pracoval jen několik týdnů do svého nečekaného skonu ve 33 letech.

V týmech Real Top Praha a Los Hokejos se představí celá řada hvězd sportovního a kulturního života. Můžete se těšit na hokejisty Jakuba Voráčka, Michaela Frolíka a Ondřeje Pavelce, bývalé slavné fotbalisty Vladimíra Šmicra a Tomáše Ujfalušiho, chybět nebudou ani herci Ivan Trojan či Leoš Noha a další.

Program memoriálu:

- začíná se v 11:00 atrakcemi pro děti a mládež
- od 12:30 autogramiáda osobností
- ve 13:00 fotbalový zápas Real Top Praha vs. Los Hokejos

Celá akce je charitativní a pomůže nemocným dětem.

Vstupné zdarma, děti dostanou zmrzlinu, pitný režim a vstupenky do bazénu pro celou třídu. Škola či dětský domov, který bude mít na akci nejvíce dětí, dostane podepsaný dres Jakuba Voráčka.

Vršovický Ďolíček popáté zavzpomínal na Lukáše Přibyla
Video se připravuje ...

Legendy i minutový potlesk. Ďolíček vzpomínal na Lukáše Přibyla
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud