10. března 2015 • 13:15

Přísný Jágr o Kladnu: Žádné volno ani dovolená, trénujeme dál!

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Žádné volno. Ale další trénink! Jaromír Jágr, majitel kladenských Rytířů, ze zámoří vyslal jasný vzkaz, že hokejisty žádné volno a dovolená zatím nečeká. „Sezona už sice hráčům skončila, ale kontrakty jim téměř další dva měsíce stále běží v plné výši,“ vysvětlil mluvčí klubu Vít Heral. Jágr se zároveň na Floridě aktuální zabývá tím, jaká bude podoba týmu pro příští ročník.



„Jaromír ještě hráče na dovolenou nepustí. Vyžaduje tvrdou práci, stejný byl i sám k sobě,“ dodal Heral.

Sám Jágr v nedávném rozhovoru pro Radiožurnál doplnil: „Dokud tam bude led, jsem zastáncem toho, že by se mělo trénovat stejně, jako kdyby se hrálo, možná i více. Můj hokej je jenom o tvrdé práci a budu to vyžadovat i od kladenských hráčů. Takže jestli někdo bude naštvaný nebo se bude zlobit, že mu skončila sezona a bude muset jít teď trénovat, ať se na mě nezlobí, sebere se, jde domů a nemusí vůbec chodit.“

Kladno vypadlo ve čtvrtfinále první ligy s Jihlavou v sedmém zápase a sen o bleskovém návratu mezi extraligovou elitu se tedy rychle vypařil.

Co bude s Kladnem dál? Skončí kouč Jiří Čelanský? Na jaké opory bude chtít klub sázet v příští sezoně? To si teď nechává hvězdný majitel projít hlavou.

„O kostře týmu i obsazení trenérských postů by chtěl mít jasno v průběhu března,“ řekl k tomu kladenský mluvčí Vít Heral.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud