27. října 2012 • 21:09

Lev hledá náhradu, ve hře je i Růžička! Ten spekulace nevyvrátil

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tenhle vyhazov může mít za následek konec jedné symbiózy. Na volné místo na střídačce Lva po Josefu Jandačovi by se mohl postavit Vladimír Růžička! Může, nemusí. Každopádně, ta varianta je na světě a slávistický boss má kvůli Lvu brouka v hlavě…



„Vůbec k tomu nechci nic říkat,“ uvedl včera krátce na přímou otázku, zda ho už Lev oslovil. „Nechci to teď komentovat, jediné, co můžu říct je, že normálně v neděli odjíždím na zápas do Brna a ve čtvrtek do Karlových Varů. A víc teď neřeším,“ dodal kouč, jenž ve Slavii působí nepřetržitě třináct sezon.

Nabídek z KHL už měl několik, vždy ale vzkázal: Díky, ale nejde to... Ze Slavie nemůžu odejít.

Co řekne tentokrát? Podle zdrojů Nedělního Sportu jsou šance v současné chvíli padesát na padesát. Charismatický boss o nabídce vážně uvažuje. A v hlavě si sumíruje plusy a mínusy.

Lidé ze Slavie ale o tom mluvit nechtějí. „Nebudu se k tomu vyjadřovat,“ řekl jen Ladislav Blažek, dlouholetý blízký Růžičkův spolupracovník a obchodní ředitel klubu. Je jasné, že rozhodnutí náleží výhradně samotnému trenérovi.

Pro variantu Lev by mohlo mluvit i to, že zámožný klub s ruským kapitálem by mohl Slavii jako odškodné vyplatit mimořádně tučné odstupné, které by pražskému klubu ve složité ekonomické situaci výrazně pomohlo. I tohle je podstatná okolnost. Růžička vždycky tvrdil: „Slavia je pro mě srdeční záležitost. Nechci z ní utíkat.“

V nedávném rozhovoru pro Sport ale připustil, že v ní nebude donekonečna... A že ho KHL nebo NHL v budoucnu láká. Jisté je, že i kdyby odešel, v klubu by si ponechal stále vliv. A zůstal by jeho spolumajitelem.

Jak se k možné nabídce staví trenér národního mužstva Alois Hadamczik? To a celý rozhovor s odvolaným Josefem Jandačem čtěte v Nedělním Sportu!

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud