17. července 2012 • 16:41

O průšvihu Pavelce se dozvěděl Winnipeg: Zjišťujeme, co provedl

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Kapitán Vrána o pátých mistrovských oslavách v Třinci v řadě: To se nikdy neomrzí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Netrvalo to dlouho a do Winnipegu dorazila zpráva o prázdninovém průšvihu Ondřeje Pavelce. Gólman Jets koncem května opilý naboural svým BMW do jiného vozu a zkraje tohoto týdne byl odsouzen půlroční podmínkou se zkušební dobou na jeden rok.



Že to ve Winnipegu neberou úplně na lehkou váhu, dokazuje fakt, že se dnes brzy ráno zámořského času vyjádřil k popsaným nepříjemnostem generální manažer klubu Kevin Cheveldayoff.

„Jsme si vědomi různých a leckdy i rozporuplných internetových zpráv, které se týkají Ondřeje Pavelce. Naše organizace se snaží zajistit více informací, ale do doby, než získáme celkový přehled o situaci, nebudeme vydávat žádné další komentáře,“ praví se v oficiálním prohlášení šéfa Jets.

Internetový server listu Winnipeg Free Press zmiňuje hodnotu alkoholu, zjištěnou v Pavelcově krvi. Ta po nehodě činila dvě promile. Kanadský deník připomíná, že naměřená cifra dvaapůlkrát převyšuje povolenou hranici v provincii Manitoba, tudíž by Pavelec nevyvázl bez trestu ani tady.

Ale zatímco v Česku 25letý brankář nesmí sednout za volant po dobu 20 měsíců, v Kanadě tento postih nemá žádnou váhu.

Čtený kanadský web guelphreview uspořádal anketu s otázkou, zda by měli Winnipeg Jets věnovat velkou pozornost tomu, co jejich hráči dělají přes léto. Výsledek je velmi vyrovnaný, 49 procent z třinácti set hlasujících má za to, že trestné činy mají dopad na celý tým, 51 procent je přesvědčeno, že není důležité, jak se hokejisté chovají ve svém volném čase.

Vstoupit do diskuse
1
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud