1. ledna 2015 • 18:49

Jordán si otočil prst na druhou stranu. Držím palce dvacítce, vtipkoval

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nepříjemné zranění zažil v utkání Caroliny proti Pittsburghu český obránce Michal Jordán. Ve druhé třetině ho poslal k ledu Chris Kunitz, Jordán po souboji upadl přímo na ruku. Bolestivě si sundal rukavici a jel za týmovým lékařem. Zraněný prst si však nechal pouze ošetřit a do hry se vrátil. Dokonce si dělal legraci, že se zdeformovaným prstem drží palce české dvacítce na mistrovství světa. 



Velkou dávnu odhodlání předvedl ve druhé třetině utkání mezi domácím Pittburghem a Carolinou Michal Jordán. Ten neustál souboj s Chrisem Kunitzem a nešikovně upadl na led. Zranil si přitom bolestivě prst, který měl úplně zdeformovaný.

"Chtěl jsem ukázat, jak držím palce české dvacítce na MS," vtipkoval po utkání na Twitteru, kam také vložil fotografii zraněné ruky. Z utkání mohl odstoupit, nikdo by se mu nemohl vůbec divit. Jenže on se nehodlal vzdát tak snadno. Prst si nechal pouze od týmového lékaře ošetřit a vrátit na místo. Při první možné příležitosti se zase vrátil na led.

Ani jeho návrat však nezachránil Carolinu před porážkou. Na góly Kunitze a Suttera odpověděl jenom Staal, na výhru to ovšem bylo málo. Hurikáni prohráli s Pittsburghem 1:2 a ve východní konferenci jsou s 24 body stále na poslední příčce.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud