21. května 2016 • 07:10

Šustr vstřelil gól, Palát má asistenci. Tampa s Penguins srovnala sérii

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Tampy porazili ve čtvrtém utkání semifinále play off NHL Pittsburgh 4:3 a srovnali stav série na 2:2 Svým prvním gólem v letošních bojích o Stanley Cup se na vítězství podílel český obránce Andrej Šustr, na jeden gól přihrál jeho parťák Ondřej Palát.



Lightning dostal do vedení už po 27 sekundách hry Ryan Callahan, v 15. minutě zvýšil Šustr na 2:0. Pětadvacetiletý bek si při rychlém protiútoku nabruslil z druhé vlny před branku a pohotově usměrnil do sítě ideálně načasovanou přihrávku od Nikity Kučerova. Ve druhé třetině přidali domácí další dva góly a po 40 minutách odcházeli do kabin s luxusním náskokem 4:0.

Penguins se ale nevzdali a zápas ještě zdramatizovali. Ve druhé minutě třetí třetiny poprvé překonal brankáře Vasiljevského Phil Kessel, v 52. minutě přidal druhou branku Jevgenij Malkin a za další dvě minuty snížil už na rozdíl jediného gólu Chris Kunitz. Vyrovnat už ale Tučňáci v posledních sedmi minutách nedokázali.

VIDEO: Podívejte se na gól Andreje Šustra v sestřihu zápasu

Semifinále play off NHL:

Východní konference - 4. zápas:

Tampa Bay - Pittsburgh 4:3 (2:0, 2:0, 0:3)
Branky: 1. Callahan, 15. Šustr, 35. Drouin (Palát), 38. Johnson - 42. Kessel, 52. Malkin, 54. Kunitz. Střely na branku: 37:38. Diváci: 19.092. Hvězdy zápasu: 1. Callahan, 2. Hedman, 3. Vasiljevskij (všichni Tampa). Stav série: 2:2.

Ve druhé třetině přidali domácí další dva góly a po 40 minutách odcházeli do kabin s luxusním náskokem 4:0.
Ve druhé třetině přidali domácí další dva góly a po 40 minutách odcházeli do kabin s luxusním náskokem 4:0.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud