30. dubna 2012 • 00:15

Nečekaná změna pro českou nominaci MS: Krejčík střídá Kindla!

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Štěstí? To je slabé slovo pro to, co se v těchto hodinách usmálo na Jakuba Krejčíka. Teprve dvacetiletý obránce pražské Slavie se totiž dodatečně dostává do nominace na hokejové mistrovství světa!



Podle informací deníku Sport se na poslední chvíli omluvil z účasti jiný defenzivní hráč Jakub Kindl. Důvod? Podle dostupných zpráv ten, že se nevešel do předpokládané sestavy pro úvodní utkání na turnaji.

I kdyby zadák Detroitu na sever Evropy odcestoval, nebyl by patrně hned zkraje turnaje napsán na českou soupisku. A místo nejistého čekání na šanci Kindl zřejmě zvolil variantu dovolené a přípravy na příští ročník NHL.

Hokejová reprezentace se sejde v Praze v úterý, ve čtvrtek odlétá do Stockholmu, kde den poté odehraje první duel šampionátu s Dány.

Aktuální kádr českých hokejistů před MS ve Švédsku a Finsku (4.-20. května)

Brankáři: Jakub Kovář (České Budějovice), Jakub Štěpánek (Petrohrad/KHL), Petr Mrázek (Ottawa 67's/OHL),

obránci: Miroslav Blaťák, Jakub Nakládal (oba Ufa/KHL), Petr Čáslava (CSKA Moskva/KHL), Ondřej Němec (Čerepovec/KHL), Lukáš Krajíček (Minsk/KHL), Tomáš Mojžíš (Turku/Fin.), Zdeněk Kutlák (Ambri-Piotta/Švýc.), Jakub Krejčík (Slavia Praha)

útočníci: Lukáš Kašpar, Jiří Novotný (oba Astana/KHL), Jan Kovář (Plzeň), Petr Koukal (Pardubice), Petr Nedvěd (Liberec), Michal Vondrka (Slavia Praha), Petr Tenkrát (Sparta Praha), Jakub Petružálek (Chabarovsk/KHL), Petr Průcha (Petrohrad/KHL), Tomáš Vincour (Dallas/NHL), Tomáš Plekanec (Montreal/NHL), Aleš Hemský (Edmonton/NHL), Michael Frolík (Chicago/NHL), David Krejčí (Boston/NHL), Milan Michálek (Ottawa/NHL).

Vstoupit do diskuse
1

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud