Miroslav Horák
27. října 2010 • 22:59

Miloš Holaň je novým koučem Mladé Boleslavi!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO - Na depresi mu nezbyl žádný čas, Miloš Holaň pouhý den po vyhazovu ze Sparty našel novou práci. Neuvěřitelný příběh trenérských škatulat se vyvrbil do středeční dohody. Ta zní: hokejový kouč Holaň je novým koučem Mladé Boleslavi! Informace Sportu potvrdil klub ve čtvrtek ráno na svých internetových stránkách.



Už v deset ráno Holaň vedl první trénink svého nového týmu, zatím v doprovodu sportovního manažera Milana Hniličky. Jestli bude jeho asistentem opět David Volek, jak by si přál, ještě není jasné.

Holaň se tak rychle vrátil s úplně jinou náladou do míst, které v úterý večer opouštěl zhrzený, rozčarovaný, naštvaný.

Tehdy ještě sparťanský trenér i po výhře 2:0 v extraligové předehrávce nad Mladou Boleslaví dostal padáka. Stejně jako jeho asistent David Volek.
V úterý večer to bylo v Boleslavi vůbec hektické…

Miloš Holaň s Davidem Volkem (vlevo) na lavičce Sparty přeci jen končí Miloš Holaň s Davidem Volkem (vlevo) na lavičce Sparty přeci jen končíFoto Michal Beránek (Sport)

Podle informací Sportu Holaň s Volkem byli vedením Sparty vyhozeni již po druhé třetině utkání.

Tehdy se údajně vedení holešovického klubu definitivně rozhodlo uvést do života rázný krok, který by měl pomoci vyléčit hokejisty Sparty z neutuchající letargie.

„Náš herní projev je katastrofální,“ hřímal před utkáním Petr Bříza, generální manažer.

Ale to zdaleko nebylo všechno. Poté, co boleslavský BK potřetí v řadě nevstřelil gól, došla trpělivost i tamním šéfům klubu a nařídili „odklidit“ trenéra Jana Tlačila společně s jeho pomocníkem Leo Gudasem.

Na Holaňovo a Volkovo místo ve Spartě byli dosazeni trenéři Miloslav Hořava a Radim Rulík. Ti podepsali kontrakty do konce rozehrané sezony.

Co bude s Tlačilem a Gudasem? Jisté je, že tak rychle jako Holaň nové angažmá nezískali…

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud