31. prosince 2012 • 11:10

Je to vidlák, ale mně dá góla vždycky, rýpl si Pinc do Kubinčáka

Autor: ška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

K soubojům Litvínova s Libercem už neodmyslitelně patří vzájemné hecování Vojtěcha Kubinčáka s brankářem Markem Pincem. Tentokrát z kamarádského souboje vyšel jako jednoznačný vítěz litvínovský hokejista. Nejen že jeho tým srazil Bílé Tygry do kolen (5:2), ale zkušený útočník gólmana osobně překonal. Přitom to byl jeho teprve druhý gól v sezoně.



„To je strašný, pořád nic, potom přijedu a flákne mi ho tam,“ kroutí hlavou Pinc. „Odrazilo se to od brankové konstrukce přímo ke mně, stačilo puk jen zamést,“ usmívá se Kubinčák. „Pincák je pro mě vždycky motivace. Po zápase mi říkal, že jsem vidlák, ale jemu dám gól pokaždé.“

Profit z trefy je však nejistý, protože jindy tradiční sázka se tentokrát nekonala. „Protože neměl chytat. Jdeme spolu ale na večeři, tak doufám, že z něho něco vytáhnu,“ pokračuje litvínovský hráč ve veselém duchu.

Kubinčák zatím neprožíval dobrou sezonu, často se objevoval až ve čtvrté útočné formaci, občas se dokonce do sestavy nevešel vůbec. Ožil až příchodem starého parťáka Kamila Piroše. „Mám na ledě mnohem více prostoru, s Pérem si řekneme, jak to budeme hrát, a přicházejí šance,“ uzavírá Kubinčák.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud