4. ledna 2013 • 22:41

Kopřiva opět vychytal Jágra a spol. Drží nás oba, pochvaluje si Kadlec

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Znovu dokázal, že se mu proti Kladnu, v němž dřív působil, daří. Slávistický gólman Miroslav Kopřiva vychytal výhru 2:0 a v devátém utkání, v němž proti němu nastoupil, si připsal už osmou výhru! „Je to příjemné, dlouho jsem tady působil, takže to vždycky potěší,“ uvedl slávistický brankář, jenž zneškodnil všech 28 střel.



Rytíři se museli obejít celkem bez deseti hráčů. A bylo to znát. „Ale i tak hráli dobře, ti mladí kluci byli dobří na puku a dělali nám potíže,“ uvedl Kopřiva, jenž do Slavie z Kladna přišel po sezoně 2009/10.

Slavia porazila Kladno potřetí v sezoně a pokaždé u toho byl právě Kopřiva. A ve výborné formě se jeví nejen on, ale i brankář Dominik Furch. Ze Slavie se stal pevný tým, který nedostává góly. Za poslední čtyři zápasy neinkasovala parta kolem kouče Vladimíra Růžičky hned třikrát ani jednou!

„Je jedno, kdo chytá, oba mají výbornou formu a drží nás. To je obrovsky důležité,“ tvrdí obránce Petr Kadlec, slávistický kapitán. Slavia hrála precizně především ve středním pásmu, domácí se přes něj marně probíjeli.

Kladno je v potížích. Vypadlo z elitní čtyřky, navíc se musí vypořádat s velkou marodkou. A teď má před sebou přetěžký úkol – v neděli se chce z marasmu dostat na ledě vedoucí Plzně, která vyhrála sedmkrát za sebou...

Exkladenský Miroslav Kopřiva udržel proti svým bývalým spoluhráčům čisté konto
Exkladenský Miroslav Kopřiva udržel proti svým bývalým spoluhráčům čisté konto

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud