18. prosince 2012 • 11:39

Straka s Gottem a zraněný Plekanec. V kalendáři nechybí i krásky

Autor: hok
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přední čeští hokejisté v čele s plzeňskou hvězdou Martinem Strakou se rozhodli podpořit charitativní projekt, který nedávno vznikl. Propůjčili své tváře kalendáři „Hoši děkujem(e)!“ 2013, který nafotili společně s krásnými modelkami.



Své jméno s tímto projektem spojil i populární zpěvák Karel Gott, nejvýznamnější osobnost českého showbusinessu posledních několika desítek let. Ten se objevil na titulní straně kalendáře společně se Strakou, dokonce oblékl hokejový dres a vzal do ruky hokejku.

„Jedná se o benefiční kalendář a já, jakožto fanoušek českého hokeje, jsem byl osloven, abych se k této benefici připojil.
Mohu tím někomu pomoci, tak proč bych to neudělal. Budeme s Martinem Strakou na titulní straně kalendáře, a protože všichni vědí, že jsem se narodil v Plzni, mám na sobě plzeňský dres. To pro mě hodně znamená,“ řekl s úsměvem Karel Gott.

Charitativními partnery kalendáře, jenž byl slavnostně pokřtěn minulé úterý v Národním domě v Praze na Vinohradech a na kterém proběhla dražba fotografických obrazů jednotlivých listů kalendáře (titulní strana se vydražila za 56 tisíc korun), jsou Nadace Taťány Kuchařové „Krása pomoci“ a Nadace na ochranu zvířat, jejíž patronkou je Marta Kubišová. Kalendář přinese finanční podporu také mládežnickému hokeji.
Mistr Karel Gott si vyměnil roli s Martinem Strakou. Legendární Stračena se chopil mikrofonu, fenomenální Karel Gott hokejky.
Mistr Karel Gott si vyměnil roli s Martinem Strakou. Legendární Stračena se chopil mikrofonu, fenomenální Karel Gott hokejky.

„Díky všem, kteří jste již projekt podpořili, je již v tuto chvíli k dispozici více než 400 tisíc korun. Věřím, že prodej kalendáře bude úspěšný, díky čemuž se finanční podpora pro uvedené organizace dále navýší,“ dodal Libor Krasanovský, jednatel společnosti Elektromedia, která je hlavním partnerem projektu.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud