22. prosince 2012 • 04:10

Stardance jde do finále! Taneční? Spíš s klukama na pivo, směje se Procházka

Autor: iSport.cz, nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před tím dvakrát nebo třikrát nabídku na účast v soutěži Stardance odmítl. „Co tam budu dělat? Já, takový kopyto…“ říkal si prý legendární hokejista Martin Procházka. Pak ale kývl a teď je ve finále! Jeho soupeřkou ve druhé dvojici pak bude další sportovkyně, bývalá tyčkařka Kateřina Janků, jež v soutěži vystupuje pod dívčím jménem Baďurová.



„Nadchlo mě to,“ pochvaluje si Procházka, že se nakonec nechal k účasti přesvědčit. „Pak jsem si říkal, že by byla hrozná škoda toho nevyužít. Neříkám, že umím tancovat. Ale aspoň částečně se dostat do podvědomí toho pohybu…“ přibližuje v dvojrozhovoru s Kateřinou Baďurovou pro deník Sport.

A jak to měl slavný hokejista v tanečních? „Já jsem toho moc nenatancoval. Začal jsem, ale měl jsem pak nějaké zranění, nohu v sádře. Já jsem tam chodil spíš na pivo s klukama,“ směje se.

„To my potom taky…“ přizvukuje i tyčkařka. Ta se ale učila tancovat pod vedením Zdeňka Chlopčíka, jednoho z porotců soutěže.

„I kdybych se to v tanečních učil, tak kluci k tomu nemají extra vztah. Vím, jak se stydí v těch rukavičkách. Pamatuju se, když jsem se na ně díval z balkonu, jak tam dělali tajtrdlíky při cha-che. Řehtal jsem se smíchy,“ vypráví s úsměvem Procházka, který se ale v soutěži vypracoval v jednoho z nejlepších tanečníků.

Jak dopadne jeho finálový souboj s Kateřinou Baďurovou, se dozvíte v sobotu od 8 večer. Ještě před tím si ale přečtěte v deníku Sport velký dvojrozhovor s oběma úspěšnými tanečníky.

Martin Procházka tančí v soutěži s Terezou Bufkovou
Martin Procházka tančí v soutěži s Terezou Bufkovou

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud