15. prosince 2016 • 13:39

Hokej pro Čišovského. V Plzni se na ledě objeví Horváth, Koller i Straka

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sportovní fanoušci v Plzni se mohou těšit na velmi unikátní zápas. Na zimním stadionu HM Aréna Plzeň se na ledě v charitativním utkání představí bývalí vynikající hokejisté i fotbalisté. Akce se koná na podporu Spolku 28 Mariána Čišovského a Nadace fotbalových internacionálů.



Zápas začíná na plzeňském zimním stadionu v pátek 16. prosince od 18:30. Ve výstroji se ukáže celá řada sportovních osobností. Proti sobě nastoupí výběr Czech Teamu 96 a Spolek 28, který podporuje vážně nemocného bývalého obránce Viktorie Plzeň Mariána Čišovského.

Za výběr Czech Teamu půjdou do akce bývalí fotbaloví reprezentanti Karel Poborský, Jan Koller, Pavel Kuka, Luboš Kubík, Vladimír Šmicer, Ivan Hašek, Jiří Novotný či někdejší vynikající hokejista Tomáš Vlasák.

Za Spolek 28 nastoupí výběr Pavla Horvátha, což jsou současní a bývalí fotbaloví hráči Viktore Plzeň. Brusle obuje Pavel Horváth, Jan Rezek, Marek Bakoš, Tomáš Poznar, Pavel Fořt, Karel Rada a hokejové legendy Martin Straka, Jiří Hanzlík a Petr Kořínek.

Výtěžek z prodeje vstupenek na utkání putuje na podporu Spolku 28 Mariána Číšovského a Nadace fotbalových internacionálů.

V Plzni se odehraje chartitativní hokejové utkání za účasti několika sportovních hvězdFoto iSport.cz

Sportovci i celebrity podpořili Čišovského. Jen víc takových akcí, nabádá Hampl
Video se připravuje ...

Já jsem v Síni slávy Barcelony a co ty? hecoval Čišovský Horvátha
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud