23. listopadu 2014 • 19:18

Hlasy po utkání 23. kola extraligy Karlovy Vary - Zlín

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po utkání 23. kola hokejové extraligy Energie Karlovy Vary - PSG Zlín:


Jaromír Kverka (trenér Karlových Varů): "Bylo to nervózní utkání, chtěli jsme dnes bodovat za tři body. Po nezdarech, kdy prohráváme o gól nebo v prodloužení, se nám to dnes znovu nepovedlo. Bylo tam spousta oslabení a přesilovek. Dvě přesilovky jsme využili a v oslabení jsme dostali jenom jednu branku. Soupeře, který hraje přesilovky dobře, jsme bránili dobře. Bohužel v konci utkání jsme zase udělali chybu, nechali jsme soupeře vyrovnat a penalty dopadly v náš neprospěch."

Juraj Jurík (trenér Zlína): "Na kvalitě zápasu se podepsalo to, že obě mužstva si byla vědoma důležitosti zisku dnešních bodů. Utkání bylo spíše bojovné než nějak pohledné. Za průběh je asi nerozhodný stav spravedlivý. Po nezdaru při nájezdech v předchozím utkání s Plzní jsem rádi, že se dnes štěstí usmálo na nás a získali jsme druhý bod."

Radek Duda (útočník Karlových Varů): "Zase jsme nezískali tři body. V naší hře je křeč, není tam lehkost a nadšení, které jsme měli na začátku. Je vidět, že někteří spoluhráči se trápí sami se sebou a to má za důsledek, že nejsme jako celý tým se ochotni soustředit na důležité věci a přizpůsobit aktuální situaci hru. Když se vám nedaří je potřeba hrát vše mnohem jednodušeji. Musíme se vyvarovat chyb, to je náš současný největší problém."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud