2. ledna 2016 • 18:38

Barcelona v derby na hřišti Espaňolu pouze remizovala

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Fotbalisté Barcelony pouze remizovali ve španělské lize na hřišti Espaňolu 0:0 a ztrácejí dva body na Atlético Madrid, mají ale zápas k dobru. Espaňol získal bod z barcelonského derby v lize po čtyřech letech. Atlético se do čela dostalo díky výhře 1:0 nad posledním Levante, jediný gól zápasu dal střídající Partey.


Přestože měl úřadující mistr Barcelona více ze hry, gólmana Paua se mu nepodařilo překonat. Chybělo mu i štěstí, neboť v prvním poločase trefil Messi z přímého kopu břevno, v 55. minutě pak Suárez z úhlu nastřelil tyč. Ani domácí nebyli bez šancí, zejména Gonzálezův pokus nadělal obraně hostů problémy. Barcelona v lize neskórovala poprvé od loňského února, kdy prohrála 0:1 s Málagou.

Dlouho to vypadalo, že ani Atlético Madrid nepotvrdí roli favorita v zápase s posledním Levante, jemuž také několikrát pomohla branková konstrukce. Madridský celek ale smůlu prolomil v 81. minutě, když svůj premiérový gól v A-týmu Atlética vstřelil Partey. Svěřenci trenéra Simeoneho popáté v řadě doma zvítězili o jednu branku. Levante z posledních čtyř zápasů nezískalo ani bod.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud