27. prosince 2012 • 13:15

NEJ 2012: Odstavený Baroš i florbalisté. Čeští poražení roku

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

SERIÁL ISPORT.CZ | V roce 2012 mnozí čeští sportovci rozzářili oči fanoušků a potěšili je skvělými výsledky. Našli se však i tací, kterým rok 2012 úplně nevyšel. Kdo patří mezi české poražené roku? Portál iSport.cz vybral ty, kteří zklamali.



Čeští florbalisté

Totální zmar! Čeští florbalisté uzavřeli své nejhorší MS v historii prohrou v samostatných nájezdech s NorskemFoto Barbora Reichová (Sport)
Před světovým šampionátem zaznívaly z české šatny samé sebevědomé hlasy. "Letos jsme přijeli pro zlato!" kasali se florbalisté. Realita výkonů ve Švýcarsku? Sedmé místo a nejhorší výsledek historie. Čeští hráči nezvládli duely s velkými favority a mistrovství zakončili prohrou s Norskem. Tenhle turnaj by celý tým jistě nejraději vymazal z paměti...

České basketbalistky

Kateřina Elhotová po čtžvrtfinálovém vyřazení od Francie na letošní olympiáděFoto Michal Beránek Sport
Olympijský turnaj mohl být akcí, na kterou by vzpomínaly celý život. Českým basketbalistkám chyběl krůček k tomu, aby prošly do bojů o medaile. Ve čtvrtfinále s Francií vedly po třech čtvrtinách o deset bodů, slibný náskok však v závěru promarnily a prohrály 68:71. Sen o dalším velkém úspěchu se rozplynul, palubovku v Londýně po závěrečné siréně zkrápěly české slzy...

Milan Baroš

Zklamaný Milan Baroš. Tento rok útočníkovi fotbalové reprezentace nevyšel podle představ.Foto Barbora Reichová (Sport)
Rychlík z Vigantic, kdysi miláček národa, má za sebou velmi náročný rok. S národním týmem na EURO prošel až do čtvtfinále, po prohře s Portugalskem ohlásil konec reprezentační kariéry. Od té doby se v ostrém soutěžním zápase Milan Baroš neobjevil. Galatasaray Istanbul, kde má platnou smlouvu, ho odstavil na vedlejší kolej a český útočník od té doby sedí jen na tribuně.

Tomáš Řepka

Tomáš Řepka zakončil rok bez angažmáFoto Barbora Reichová (Sport)
Na jaře pomohl Českým Budějovicím k záchraně v lize, jenže pak nastal podzimní sešup. Zbytečná červená karta za řeči, pětizápasový trest... A předčasný konec na jihu Čech, kde mu běžela smlouva až do léta. Tomáš Řepka nyní shání angažmá, přiblížila se "polosmrt," tedy závěr profesionální kariéry řízného stopera. Řepkovi nepřidalo ani nařčení, že při odchodu ze Sparty "sbalil" týmovou kasu se 400 000 korun.

Hokejová APK

Chtěli uzavřít soutěž a zvýšit příjmy klubů, jenže si krutě naběhli. Hokejová APK (Asociace profesionálních klubů) vypověděla loni v prosinci smlouvu se svazem s cílem uzavřít extraligu. Český hokejový svaz v čele s prezidentem Tomášem Králem reagoval protiútokem, sám převzal řízení extraligy a APK odstřihl od vlivu na český hokej.

Vstoupit do diskuse
0

Dejte nám like a sledujte nás!

.
instagram
Články odjinud