10. listopadu 2014 • 12:30

Šampionky s pohárem. Tenistky zapíjely triumf i s Němkami!

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Přes noc toho moc nenaspaly, únava v jejich tvářích znát al příliš nebyla. České tenistky se hned ráno po triumfu ve Fed Cupu sešly v centru Prahy, aby se vyfotily se slavnou trofejí. Petra Kvitová, Lucie Šafářová, Lucie Hradecká, Andrea Hlaváčková, Karolína Plíšková, Klára Koukalová a kapitán Petr Pála pózovaly fotografům a prozradily, jak v noci oslavovali třetí titul během posledních čtyř let.



Petra Kvitová, Lucie Šafářová, Lucie Hradecká, Andrea Hlaváčková, Karolína Plíšková, Klára Koukalová a kapitán Petr Pála pózovaly fotografům a prozradily, jak v noci oslavovali třetí titul během posledních čtyř let.

České tenistky v neděli završily mimořádný úspěch. Titul ve Fed Cupu se začal slavit prakticky hned poté, co Petra Kvitová proměnila mečbol v rozhodujícím zápase s Němkou Kerberovou. Pak jen dohrát čtyřhru a hurá pro pohár!

Po oslavách v libeňské O2 Areně se tenistky s celým českým týmem přesunuly na oficiální banket, kde proběhla večeře a slavnostní zakončení letošního ročníku Fed Cupu.

Šampionky s pohárem! České tenistky pózovaly v centru Prahy
Video se připravuje ...

„Doufám, že ještě najdu nějakou energii. Před dvěma lety, když jsme vyhrály v Praze, jsem moc neslavila, v týdnu jsem brala antibiotika. Ale tentokrát půjdu s holkama určitě, musím. Myslím, že to bude skvělý večer,“ doufala Petra Kvitová.

Česká jednička se nemýlila. Na noční oslavy s vítězným týmem dokonce vyrazily i poražené Němky. Připojil se celý tým a nakonec šlo o velmi vydařený večírek. "Už na večeři se ptaly, kam jdeme, a pak za námi přišel celý jejich tým. Míchaly se tam české, německé a anglické songy, takže se tancovalo na všechno. I společně," prozradila Kvitová.

České tenistky během focení na Novotného lávce v PrazeFoto ČTK

"Vydrželi jsme dlouho," přiznal kapitán Pála, který se obával, že po náročném víkendu rychle odpadne do postele. "Bylo to až do rána. Na mě to byl velký výkon, že jsem vydržela tak dlouho s holkama," smála se Kvitová.

To už oba s celým týmem stáli na Novotného lávce, kde v pondělí ráno probíhalo oficiální focení s pohárem. Šestice Kvitová, Šafářová, Hradecká, Hlaváčková, Karolína Plíšková a Koukalová pózovaly s vítěznou trofejí. Společně, jednotlivě, v různých figurách, všechny focení evidentně bavilo.

Panorama tekoucí Vltavy a Pražského Hradu vypadalo velice působivě, Na stejném místě tenistky pózovaly při triumfu před dvěma lety, fotili se zde i Tomáš Berdych s Radkem Štěpánkem.

Oslavy třetího titulu ve Fed Cupu si užívala i Petra Kvitová, která v neděli svedla těžkou a nakonec vítěznou bitvu s Kerberovou. Po utkání se ale na nesmiřitelný boj rychle zapomnělo, v hráčkách nebyla žádná křivda a večer se spolu normálně bavily.

Tenistky čekají během pondělí ještě poslední oficiality, poté se rozprchnou na zaslouženou dovolenou. Tedy, rozprchnou... V neděli se všechny v legraci domlouvaly, že volno stráví společně. "Mám dva týdny volna a někam bych chtěla jet. Jen ještě nevím s kým a kam. Je to otevřené. Ráda bych ale do tepla," upřesnila v pondělí ráno Kvitová, jejíž přítel hokejista Radek Meidl hraje v Polsku.

Tohle jsou šampioni! Český fedcupový tým během focení na pražského Novotného lávce den po výhře nad Německem
Tohle jsou šampioni! Český fedcupový tým během focení na pražského Novotného lávce den po výhře nad Německem

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud