8. listopadu 2011 • 05:00

Půvabná Benešová: Místo finále Fed Cupu si našla novou lásku

Autor: kre
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tenisový playboy Jürgen Melzer (30) ulovil další českou tenistku. Do bývalého 8. hráče světa se strništěm na tváři se zamilovala Iveta Benešová (28), která se na fedcupovém triumfu podílela. Pikantní je, že expřítelkyní rakouského fešáka je Ivetina kamarádka Nicole Vaidišová, manželka Radka Štěpánka.



Foto 

„Jiskra mezi Benešovou a Melzerem přeskočila na letošním Wimbledonu, který spolu ve smíšené čtyřhře vyhráli,“ řekl Blesku dobře informovaný zdroj.

Ještě v Londýně přitom Melzer udržoval intimní vztah s rakouskou plavkyní Mirnou Jukič. Iveta ho však okouzlila natolik, že se s ní rozešel. Benešová tak nemusí smutnit, že v Moskvě při velkolepém vítězství českých tenistek chyběla.

Češkám to na dvorci slušíFoto Czech Fed Cup Team
V osobním životě se jí konečně zadařilo. Do Ruska nebyla nominována ani její tradiční parťačka ze čtyřhry, Barbora Záhlavová Strýcová. Obě dvě tedy spolu v době finále odpočívaly na Maledivách.

„Moskva se nás s Bárou bohužel netýká. Tak aspoň máme dovču. Slunce, pláž, bikiny, potápění. Je to super,“ napsala Benešová na svůj Twitter.

„Ivetě a Báře chci moc poděkovat. Ony nás dostaly do finále. Když jsme vyhrály, dostal jsem od nich esemesky s gratulací. Hned jsem jim pogratuloval zpátky. Připravují se pro ně repliky pohárů, zaslouží si je,“ prohlásil kapitán Petr Pála.

Mostecká rodačka při forhendu
Mostecká rodačka při forhendu

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud