21. června 2020 • 20:00

SOUHRN: Nováčci v akci! Dark Tigers a eEriness míří do Sazka eLEAGUE CS:GO

Autor: maa, Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Baráž CS:GO | Po včerejší bitvě mezi eErinnes MARVO a ENTERPRISE jsme poznali prvního nováčka Sazka eLEAGUE. Dnes se odehrál druhý špíl, ve kterém se utkali Defeaters a Dark Tigers. Po další dlouhé bitvě se nakonec dočkáme i druhého nováčka v lize, Dark Tigers jsou druhými postupujícími.



Enterprise - eEriness MARVO 2:3 (16:13, 16:12, 7:16, 14:16, 11:16)

První změna v Sazka eLEAGUE CS:GO. Druhý split si nezahraje tým Enterprise, který v baráži nestačil na eEriness. Přitom to byl právě Enterprise, kdo po úvodních dvou mapách vedl 2:0, třetí a nejdůležitější krok už udělat nezvládl. Eeriness zaváleli zejména na mirage, kde soupeře zdevastovali poměrem 16:7 a dodali si do žil novou krev. Overpass byla ještě vyrovnaná, v té rozhodující páté si šli ale jasně za vítězstvím.

MVP série: Josef „MoriiSko“ Maurenc

Dark Tigers - DEFEATERS 3:2 (16:11, 16:6, 14:16, 12:16, 16:14)

Velká bitva se odehrála také ve druhém zápase jarní baráže. Dark Tigers vyzvali DEFEATERS. První dvě mapy nenabídly velké drama. Dark Tigers si v obou došli pro dvě jasná vítězství 16:11 a 16:6. Třetí mapa byla o poznání vyrovnanější. Nakonec ji opanovali DEFEATERS, stejně tak tu následující. Šlo se tak do poslední, páté mapy. V té jsme byli velice blízko prodloužení, nakonec jsme se ho však nedočkali a Dark Tigers uválčili výhru v poměru 3:2.

MVP série:  Robert "manguss" Kasper

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud