21. srpna 2020 • 11:40

Tipy 1. kola CS:GO: Enterprise a Sinners potvrdí roli favorita, eSuba se Sampi smírně

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sazka eLEAGUE CS:GO se blíží, s ní i nejlepší esportová akce česko-slovenské scény. A hned na začátek nás čeká velký zápas. Úřadující šampioni ze Sinners se utkají s nováčky z Entropiq. Dalším tahákem je souboj vícemistrů zastupujících eSubu a Sampi. 



Enterprise - Team Brute (13:00)

Tip: Vítěz zápasu: Enterprise

Bývalí zástupci Gunrunners, nyní hrající za Enterprise, si udrželi silné jádro týmu a ve druhém splitu budou opět útočit na ty nejvyšší příčky. Team Brute narozdíl od nich vyměnili většinu sestavy, zůstali pouze Karel "fredi" Královec a Ondřej "Crazyy" Švec. Jde stále o nový tým, který má do budoucnosti velký potenciál, nyní však na medailisty prvního splitu z Enterprise stačit nebudou.

Enterprise
1,35
Team Brute
2,90

Dark Tigers - eEriness.MARVO (15:00)

Tip: Vítěz FT: Dark Tigers

Souboj nováčků. Na jedné straně posilnění Dark Tigers, na té druhé nově sestavení eEriness. Favorit je jasný. Eeriness sbírají každým dnem nové zkušenosti, po dvou týdnech však nelze čekat zázraky. Dark Tigers jistě nedostanou výrhu zadarmo, tři body si však po bitvě připíšou.

Dark Tigers
1,30
eEriness.MARVO
3,25

Sinners - Entropiq (17:00)

Tip: Vítěz zápasu: Sinners

Zápas kola. Obhájci titulu Sinners se utkají s nově oznámenou sestavou Entropiq. Tým okolo Michala "leckr" Kadlíčka míří na ty nejvyšší příčky, v plánu mají potrápit i šampiony. V prvním kole Sazka eLEAGUE se jim to však nepodaří. Zkušenosti Sinners se ukáží a Entropiq odejde bez bodu.

Sinners
1,12
Entropiq
5,50

CZC.eSuba - Sampi (19:00)

Tip: Remíza

Půjde zřejmě o nejvyrovnanější zápas 1. kola. Esuba si již od začátku roku drží stejnou sestavu, která po hrozivé základní části překvapila a v play off došla až do finále. Sampi potkal opačný osud. Propad z třetího místa až na šesté. Ani jeden z týmu nepředvádí přesvědčivé výkony, očekáváme vyrovnaný souboj, ve kterém si každý tým odnese po jedné mapě.

eSuba
1,50
Sampi
2,45

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! 18+

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud