2. října 2020 • 11:30

VIDEO: Neymar u CS:GO? Jak vypadal první Twitch stream brazilské hvězdy?

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
VŠECHNA VIDEA ZDE

Counter-Strike je v Brazílii obřím fenoménem. Je známo, že také ty největší brazilské fotbalové hvězdy jsou fanoušky této FPS hry a dokonce se aktivně zapojují do světa esportu. Hvězda fotbalového PSG a jeden z nejslavnějších fotbalistů světa Neymar Jr. včera dokonce streamoval CS:GO na Twitchi. Zájem byl obrovský.



Streamující fotbalisté nejsou v dnešní době anomálií. Mezi ty nejznámější patří Mesut Özil, Dele Alli či Casemiro. Poslední jmenovaný streamuje především CS:GO a v jeho šlépějích nyní šel také jeho brazilský kolega Neymar.

O streamu informoval Neymar fanoušky na svém Instagramu, kde ho sleduje 142 milionů lidí. Do půl hodiny pak byl jeho kanál na vrcholu celého Twitche, když jeho počínání v CS:GO sledovalo přes 100 000 diváků. 

Neymar ukázal, že CS:GO mu rozhodně není cizí. Hned v prvním kole popravil celý nepřátelský tým pěti přesně mířenými kulkami a soupeřům nedal šanci. Reakce fotbalového mága se rovnala té při vstřelení gólu v Lize mistrů.

Ještě působivější však byla situace z kola následujícího, když si Neymar jedním sprayem poradil hned se čtveřicí protivníků. Za takovou akci by se nemuseli stydět ani ti nejlepší profíci světa. Aby se s1mple nemusel bát o své místo... 

K Neymarovu streamu se pochopitelně vyjádřil také oficiální twitterový účet CS:GO. „Čekáme na svou pozvánku,“ vtipkovali. 

Neymar dlouho neotálel a chytře využil situace:

Řekněme, že na prvním streamu dosáhl Neymar slušných čísel. V jednu chvíli jej sledovalo 106 000 diváků, průměrně pak 88 500. Celkově zapnulo Neymarovo dvou a půl hodinové vysílání půl milionu lidí. Slušná reklama pro CS:GO.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud