10. ledna 2021 • 19:31

Play off milionového turnaje začíná, s kým se v úterý utkají Sinners?

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rok 2020 zakončili stylově, do toho letošního by rádi vstoupili ještě lépe. Cíl Sinners s novou akvizicí Tomášem „oskar“ Šťastným zní jasně: Evropa. Na domácím rybníčku vyhráli, co se dalo, mezi evropskou špičku je však cesta trnitá. Prvním schůdkem je Vulkan Fight Series o milion korun.



Skupinovou fází prošli Sinners bez větších problémů, jedinou mapu ztratili nejtěsnějším rozdílem v posledním špílu proti Nexus.Jejich nadvládu potvrzují také statistiky jednotlivců, kde jednoznačně kraloval český sniper Oskar, na bronzovém stupínku byl Adam „NEOFRAG“ Zouhar.

Ve vyřazovací části čekají na tuzemské vládce borci jiné váhové kategorie. Gambit, Nemiga, Espada, forZe. Tři organizace nejlepší světové třicítky, forZe těsně za nimi. Týmy, které jsou již pro Sinners v zemi zaslíbené. Top 30, to je meta. Vítězství proti těmto celkům by bylo jasným indikátorem, že tady to půjde.

Nejdříve si ale Sinners musí poradit s Project X, posledním postupujícím. Nemělo by tak jít o žádnou výraznější překážku. Náročnost se však nadále bude jen stupňovat a Sinners se stanou outsidery, kteří mohou překvapit.

Celé play off je naplánované na týden začínající 11. lednem, Sinners se s Project X utkají v úterý od 16:30, mač lze sledovat na twitch.tv/vortexentmt.

Sinners se budou o rvát o postupFoto Jiří Novák/Sazka eLEAGUE

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud