17. dubna 2022 • 00:00

FaZe, NAVI i Sinners nebo Entropiq. Exkluzivně odvysíláme světové špičkové CS:GO, PGL Major i RMR

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Máme pro vás skvělou novinku. Czech News Center, kam patří Sazka eLEAGUE s partnery odvysílá na twitchi jeden z nejprestižnějších CS:GO turnajů planety. Kromě Regional Major Rankings (RMR) vám nabídneme i hlavní turnaj PGL MAJOR v Antverpách. Sledovat můžete, jak si povede ruská sestava Entropiq nebo domácí jednička Sinners, ale i absolutní světovou špičku v čele s prvním a druhým celkem world rankings - FaZe a NAVI. 



V čele první skupiny jsou se dvěma výhrami týmy: Heroic, FaZe Clan, BIG a Natus Vincere (NAVI). Další průběh sledujte na našem kanálu na twitchi. Ve čtvrtek se do pustí do boje české party Sinners a Entropiq. Stay Tuned!

Sinners a Entropiq vstoupí do prestižní soutěže ve čtvrtek

Ve čtvrtek 21. dubna odstartuje nejprestižnější světová akce i pro naše zástupce. Nechybí v ruští playeři v řadách pražské organizace Entropiq nebo tuzemská jednička a šampion Sazka eLEAGUE Sinners.

Entropiq půjdou na věc jako první v 11 dopoledne. Stane proti ním sestava z Bad News Eagles. Sinners pak důležitou mezinárodní konfrontaci odšpuntují v duelu s HEET, krátce po poledni.

V jejich větvi (RMR B), které se shodně jako "áčko" koná v rumunské Bukurešti, je i v současnosti třetí a čtvrtý nejlepší tým světa. Players G2 Esports. Forsyyho, beastika1, Neofraga a další tak prověří absolutní globální špička. 

PGL Major v Antverpách rozdá milion dolarů!

V belgických Antverpách pak 9. května odstartuje to, na co se všichni tak těšíme. Hlavní fáze turnaje - PGL Major. V prizepoolu je milion dolarů, přičemž vítěz si na své konto připíše polovinu této horentní sumy. Kromě toho týmy budou bojovat také o důležité body do světového rankings. 

Samozřejmě i "belgické slavnosti" z antverpského Sportpaleis si můžete vychutnat skrze náš stream. Těšit se můžete i na novinky ve vysílání. 

Loni ve švédském Stockholmu si došli pro ještě větší výhru (milion dolarů) ukrajinští NAVI. Kdo se letos nakonec bude radovat z vítězství na prestižním PGL Majoru se dozvíme v neděli 22. května, kdy je na programu Grand Finale. A i to vám přinese Sazka eLEAGUE. 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud