23. června 2022 • 14:02

REPUBLEAGUE: Sinners načali duel proti Fnatic s hvězdným nicoodozem, Enterpise čeká akademie MOUZ

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dalšími zápasy pokračuje pavouk skupiny B turnaje REPUBLEAGUE. Představí se i dvě česká želízka, která živí naděje na postup do Playoff. SINNERS nejprve vyzvou prestižní organizaci Fnatic, která na začátku posilovala sestavu. Přišel mimo jiné hvězdný nicoodoz. ENTERPRISE má papírově lehčí soupeře - MOUZ NXT.



"SHEEESH, tohle musela být jedna z nejlepších her poslední doby!" Tak komentovali "finest" vítězství nad týmem Finest české jedničky SINNERS na twitteru. Hříšníci po si po delší době připsali skalp týmu z TOP 30 hltv. Díky pohodlné výhře se navíc 2:0 se dostali o stupeň výše ve skupinovém pavouku REPUBLEAGUE. 

Druhý český zástupce v soutěži, ENTERPRISE, zaznamenal jedno z nejpamátnějších vítězství organizace. Vyšlápl si na tradiční brazilský tým známý svým obřím fanklubem Imperial Esports

Fnatic jdou na SINNERS s dvěma kodaňskými plameny

Situace v pavouku skupiny B se velice zajímavě vyvinula. V případě, že oba čeští zástupci zvládnou své zápasy, narazí na sebe v přímém boji o postup do Playoff. To ale velmi předbíháme. 

Obrovskou výzvu před sebou mají především hříšníci. Fnatic na začátku června přivedl dva "kodaňské plameny". Celek posílili Dánové nicoodoz roej, kteří našli zázemí v prestižní organizaci poté, co se jejich sestava Copenhagen Flames rozpadla. 

S novými akvizicemi Fnatic brali cenný skalp v zápase bo1 s Heroic. S německým týmem BIG zas uhráli v bo3 jednu mapu. Ustojí jejich tlak SINNERS? Zápas začíná v 16:00. 

ENTERPRISE, kteří se se SINNERS utkají v neděli v Grand Finále Sazka eLEAGUE, půjdou na akademii týmu MOUZ. Bookmakeři sice favorizují právě německou organizaci, ENTERPRISE ale už několikrát dokázali, že papírové předpoklady pro ně nemusí nic znamenat. Jejich duel je na programu od 19:00.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud