26. června 2022 • 18:50

Beastik ze SINNERS: Byl tu tlak, že už nejsme nejlepší. I bez NEOFRAGa jsme to ale dokázali!

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Krásné finální vyvrcholení jarního CS:GO splitu Sazka eLEAGUE je za námi. V krátkém pozápasovém rozhovoru se zlatý kapitán "hříšníků" - Sebastian "beastik" Daňo rozpovídal o zápase i o tom, co mu předcházelo. "Byl na nás vyvíjen tlak, že nejsme u nás nejlepší...Dokázali jsme, že i bez NEOFRAGa jsme schopni se udržet na špici," řekl in-game leader liberecké organizace.



Ahoj Sebastiáne. Ze začátku bychom chtěli vám pogratulovat k vítězství. Ukázali jste vynikající hru a dominanci, která nebyla od vašeho celku očekávaná. Dle nás (a nejen) jste byli v pozici outsidera. Jaký jsou tvoje první pozápasové pocity?

Jsem rád, že jsme po dlouhé době něco vyhráli, obzvlášť tady v Česku. Od té doby co hrajeme s Tomem (tomkeejs), tak něco prohráváme, něco i vyhráváme s lepšími týmy a tak.

Ne, že bychom hráli vyloženě špatně, ale byl na nás tak trochu vyvíjen tlak, že nejsme u nás nejlepší... Věřím tomu, že po vyhrané Sazka eLEAGUE a vítězství nad bezkonkurenčně nejlepším celkem u nás (ENTERPRISE), jsme dokázali, že i bez NEOFRAGa jsme schopni se udržet na špici.

Říkali jsme si, že to s vaším kapitánem je jenom o čase. Od zápasu k zápasu se neustále zlepšoval a bylo na něm vidět, jak moc chce získat trofej v Sazka eLEAGUE, což dokazuje jeho výborný výkon na Mirage. Jak to vidíš ty? Souhlasíš?

Jo, vidím to stejně. Ze začátku, když jsme s ním hráli bylo vidět, že je po dvouleté pauze. Skupinové prohry se Sampi a ENTERPRISE na to ukázali. On s námi odehrál jen pár tréninkových zápasů a šlo se na věc. Přeci jen trénink a oficiální zápasy, to jsou dvě různé hry. On i sám říkal, že býval nervózní a tak.

Dělal dost chyb, které už nějakým způsobem vymazal, z toho svého herního projevu. Za tu dobu, co nastoupil jako náš stand-in, jsme toho pak dost nahráli a zanalyzovali. Pomáhali jsme mu se dostat do té optimální kondice. I když je to tedy náš trenér a stand-in na kratší dobu, snažili jsme se mu maximálně pomoct. Tom si vše bral k srdci a neustále na sobě makal. Myslím si, že se mu to ve finále splna vrátilo.

beastik eleagueFoto Sazka

Vaše mapa. Stav 8-12 a skvělý ace výkon ZEDKA... nabudilo vás to? Dostali jste ten správný drive k pomyslnému ukončení zápasu se skórem 16-8, tak jako kdysi v základní části jarního splitu eLEAGUE proti ENTERPRISE, kde jste předvedli stejný výsledek?

Po sedmi kolech za T stranu jsme už věděli, že Overpass bude náš, protože naše CT side na této mapě je skutečně dobrá, nevím jak je to možné. Tušili jsme, že těch sedm kol za teroristy je fakt luxus a prostě to tam doklepeme, i kdyby coby.

Ještě jednou vám gratulujeme k výhře. Chceš něco vzkázat fanouškům, manažmentu, jak svému, tak i Sazky? Zkrátka závěr je jen a jen na tobě.

Jo. Chtěl bych poděkovat našemu manažmentu za podporu, pochopení a spolupráci, i když poslední dobou to nebylo úplně ideální. Bylo to těžké, jak pro nás, tak i pro ně. Byl cítit velký tlak ze strany veřejnosti. Samozřejmě velké díky patří fanouškům, kteří nám fandili, i když jsme prohrávali. Hodně lidí nám psalo, povzbuzovalo nás a tak.

Věřili, že se naše výsledky zvednou. Díky moc. A hlavně díky svým spoluhráčům, i když s námi hrál Tom, tak dávali do toho 120% a dávají pořád. Snaží se, i když tu není NEO. Jsem rád, že to tak berou. Doufám, že po příchodu pátého hráče (co nejdříve) už to bude o něco klidnější.

Ke konci bychom vás chtěli požádat o vyplnění krátkého dotazníku spokojenosti se sérií turnajů Sazka eLEAGUE. To nám pomůže vychytat potřebné mouchy a být pro vás neustále lepší a lepší. Předem děkujeme.

Průzkum spokojenosti fanoušků | Sazka eLEAGUE

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud