4. srpna 2022 • 19:05

zur1s končí v eSubě. Nového hráče představí organizace příští týden

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zur1s je samozřejmě kvalitní hráč se skvělým přístupem ke hře, každopádně do týmu nezapadl jak jsme si představovali, zní z tábora modré krve. Třiadvacetiletý Martin Sláma přišel do eSuby po odchodu savany, awp pozici ale zaplnil v týmu Blogg1s a zur1s se tak musel zapojit jako rifler. 



"Zur1s má mnohem větší potenciál na své původní pozici, na awp. Věřím, že o něm v budoucnu ještě uslyšíme, bohužel v týmu není pro druhého snipera místo," uvedla eSuba v oficiálním prohlášení k odchodu hráče.

"Rozhodli jsme se tak s Martinem spolupráci neprodloužit. Na jeho pozici, resp ještě nezaplněnou pozici savany jsme hledali náhradu přes léto a jsem přesvědčen, že jsme vybrali správně. Oficiální oznámení můžete očekávat během příštího týdne," dodává eSuba. 

Krok do neznáma, který nevyšel podle představ

"Byla to poměrně velká změna a krok do neznáma a dohodli jsme se tak na 3 měsíčním trial období, abychom si otestovali, jak sestava bude fungovat jako celek. Jelikož nejsme s aktuální pozicí na czsk scéně spokojeni, během summer breaku jsme na sestavě usilovně pracovali a chtěli udělat změnu," stojí v prohlášení. 

Kdo českého playera nahradí zatím veřejně známo není. Musíme si počkat na příští týden. eSuba v jarním splitu Sazka eLEAGUE ve čtvrtfinále s konkurenční sestavou Entropiq Prague, kteří si nakonec vystříleli bronzové medaile. 

Podzimní split je za dveřmi a modrokrevní na něm obhajují třetí místo z loňského For Games. I s novou posilou bude nesmírně náročné tento výsledek zopakovat, konkurence je veliká. Vedle zmíněných Entropiq se vysoko počítá samozřejmě se SINNERS a pak i ENTERPRISE Dynamo Eclot. Špatně se nejeví ani Cryptova.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud