21. srpna 2022 • 10:00

DEN D Sazka eLEAGUE je tady! Cryptova odšpuntuje v zápasu s Entropiq Prague podzimní split

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Již dnes nás čekají první dva zápasy podzimnícho splitu CS:GO Sazka eLEAGUE, který vygraduje na velké stage festivalu For Games. Jako první jdou do zbraně hráči Cryptovy a Entropiq Prague. Oba týmy mezi splity posilovaly. Večer se pak dočkáme také zápasu dvou underdogs - Dark Tigers a Inside Games.



Další dva zápasy prvního kola, mezi kterými byl i šlágr SINNERS Dynamo Eclot, byly kvůli RMR kvalifikaci na Major v brazilském Riu, přesunuty. Neméně zajímavý souboj nás ale čeká i tak. 

Entropiq Prague mají nabitou sestavu. Ponechali si rakouského snipera sesla, vrací se navíc po pauze AJTT

Kromě toho přišel makedonský hráč Zoran "xicoz" Markovski i nový trenér, Mihajlo "feedme" Petrovič. Těšit se můžeme samozřejmě i na showmana leckra, který láká na knife kill z minulého play-off i na zmíněný comeback Lukáše Dolenského

Také Cryptova posílila. Přišel hladový AWP hráč beryP, který doplatil na změny v sestavě Sampi a sestavu doplnil mladík z Dark Tigers PR

Zyored se soustředí opět na rifle a my věštíme téhle ostravské skvadře povedený split. Cryptova může patřit mezi černé koně celé ligy. Ale i Entropiq Prague vypadají rozjetě. Určitě budou chtít zopakovat medailový jarní split. 

Rozpis 1. kola CS:GO Sazka eLEAGUE

  • Cryptova vs. Entropiq Prague, 16:00
  • Inside Games vs. Dark Tigers, 19:00 

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud