26. srpna 2022 • 16:13

NEOFRAG slaví vítězství nad nejlepším týmem světa. Jeho OG si poradilo s FaZe Clanem

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do svého památníčku může napsat další věty. Adam Zouhar, bývalý hráč SINNERS, prožívá doslova pohádku. Ulovil ho ambiciózní celek OG a teď před jejich evropskou sestavou padl i gigant FaZe Clan. Je to další pamětihodný triumf po výhrách nad NAVI a ENCE z lisabonského Blastu.



OG nejprve ovládlo první mapu Ancient poměrem 16:10. Světová jednička, FaZe Clan, ve kterých působí takové legendy jako je karrigan nebo rain, ale zbraně nesložila a dokázala srovnat. Na mapě Mirage to byla celkem jasná záležitost a výsledek 16:9. 

V Play-in fázi na BLAST Premier se nakonec rozhodovalo na třetí mapě Inferno. A peklo rozpoutali tým OG. Adam Zouhar a jeho parťáci zvítězili 16:11 a v další fázi turnaje narazí na Astralis, kterým budou chtít oplatit porážku ze skupiny. 

NEOFRAG měl sice zápornou bilanci fragů a smrtí 47-57, i tak byl ale důležitým stavebním kamenem k senzačnímu vítězství. Byť podle ratingu z celého zápasu byli papírově lepší FaZe Clan, nestačilo to. 

My Adamovi gratulujeme a držíme palce v další štaci, která ho čeká - jak jsme zmiňovali - proti dánským hvězdám z Astralis.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud