10. září 2022 • 16:08

Sazka eLEAGUE: Šampioni SINNERS vstoupili do splitu vítězně. Dynamo Eclot potřetí v řadě prohrálo

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dlouho očekávaný zápas je za námi. Dynamo Eclot vyzvalo v dohrávce prvního kola podzimního splitu SINNERS. Šlágr kola lépe zvládli hříšníci, kteří mají za sebou tak vítěznou premiéru v podzimním splitu. DNE má za sebou zatím strašný vstup. Ze tří zápasů neuhráli ani bod.



Dynamo Eclot a SINNERS se v dosavadním roce vyhýbaly. Pravda ne záměrně, prostě to tak vycházelo. Na jarním splitu nepostoupili DNE přes ENTERPRISE do finále proti SINNERS v Sazka eLEAGUE. Na podzimním CS:GO turnaji Playzone zas hříšníci neprošli do finále, kde čekali Ecloti, přes Sampi. Tak teď jsme se už konečně dočkali, byť jen ve formátu bo2.

K vítězství na Overpass táhl hříšníky SHOCK

Začalo se na mapě Overpass, kterou si picknuli SINNERS. Dynamo Eclot startovalo na CT straně a první polovina mapy se nesla v duchu vyrovnaného CSka. Nakonec hříšníci po změně stran vedli 8:7. Na obou stranách se střelecky dařilo sniperům – forsyymu a capseNovi.

Na CT straně si ze začátku vedli lépe SINNERS. Dostali se do vedení 12:9, pak dovolili uhrát DNE jen jedno kolo a víc už svému soku nedovolili. Obhájce titulu navíc palebně podpořil SHOCK, který jako první z celého startovního pole překonal hranici 20 fragů. I díky němu tak tým z Liberce zvítězil 16:10.

Skvělý začátek SINNERS na Infernu

Dění na mapě Inferno hodně ovlivnila první kola. SINNERS se dostali do vedení až 9:0, než Dynamo Eclot uhrálo první kolo. Nakonec pardubická skvadra získala ještě dalších šest kol, to ale od ní bylo všechno. Beastik a spol. zvítězili 16:7, celkově 2:0 a mají premiérové tři body. 

Výjimečný výkon, jak už je na domácí scéně jeho zvykem, vyprodukoval David "forsyy" Bílý. Ratio měl 1.68, za 47 fragů a 27 smrtí. 

Na druhé straně Ecloti prožívají mizérii. Prohráli všechny tři odehrané zápasy v podzimním splitu. Před hříšníky nestačili také na eSubu a Entropiq Prague. Kdo DNE vytáhne ze dna tabulky?

ForsyyFoto Sazka eLEAGUE

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud