13. září 2022 • 15:15

Red Bull Flick! Už ve čtvrtek startuje kvalifikace. Splň si sen a probij se až do Kodaně

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejintenzivnější 2v2 turnaj v CS:GO je zpět! Uspět v něm může každý, stačí se registrovat do otevřené kvalifikace. V Česku půjde o čtyři kola a velké národní finále. Z něj pak vede cesta na velkou stage v dánské Kodani, kde se setká smetánka esportu a ti největší talenti své doby.



Myslíš, že porazit profíky je nemožné? Finále loňského ročníku Red Bull Flick 2021 ve finských Helsinkách nám ukázalo pravý opak.

Legendární G2 esportový CSkové duo Nemanja 'huNter-' Kovače a Nikola 'NiKo' Kovače vyřadili hned v prvním zápase úplní nováčci Rudych 'm1koo' Mykhalio a Kulaha 'HELLKISS' Valentyn, a to nebyl jediný případ.

Navíc oproti minulému roku, letošek má jednu velkou výhodu! Mapa zůstává stejná, takže můžeš věnovat čas tréninku a přípravě strategie ještě před tím, než se zahájí kvalifikace.

Registrovat se můžeš tady. Komunikace mezi hráči, kteří se do turnaje zapojí, probíhá na komunikační platformě Discord. Každý hráč je povinný být na ní připojený. 

2v2 revoluce

Counter-Strike: Global Offensive je jedna z nejdynamičtějších her na esport scéně. Ale pozor! Co kdyby v týmu byli jen dva hráči, souboj se odehrával na futuristických custom mapách a celá hra se inspirovala americkým seriálem Tatík Hill & spol. a ještě k tomu zrychlila?

Tohle je Red Bull Flick. Ultimátní turnaj 2v2, profíků proti vítězům amatérských národních kvalifikací z 36 zemí se proti sobě utkají na světovém finále v dánské Kodani.

Opravdové finále pak ale čeká na šest nejlepších z nich. Ti dostanou příležitost utkat se, na hlavní stage, proti deseti dvojicím profesionálů a předvést, kdo jsou skuteční šampioni.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud