17. září 2022 • 13:55

Bad News Eagles na českém kolbišti. Odveze si kosovský tým titul z MČR Tour v Praze?

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká špička versus silný tým z Balkánu. Víkend bude patřit vyvrcholením pražského turnaje MČR Tour 2022. Představí se ENTERPRISE a Dynamo Eclot i domácí jednička SINNERS. Hříšníky čeká hned v úvodu těžká zkouška - Bad News Eagles, jejich Nemesis z RMR v Bukurešti.



Program MČR Tour 2022 v pražské PLAYzone aréně načne semifinále ENTERPRISE s Dynamem Eclot. Rivalové z české scény, kteří na sebe častokrát v letošním ročníku narazili. Například i v semifinále jarního splitu Sazka eLEAGUE, kde se radoval tým kolem IGL Erika "The eLiVe" Sitha. 

Bude zajímavé sledovat duel dvou AWP hráčů. Na jedné straně capseN, na druhé h4rn. Predikovat výsledek se dá těžko. DNE například na mezinárodní scéně válí, ale v podzimním splitu naší ligy se hledají. Do všeho také může promluvit atmosféra offline eventu. 

SINNERS se pak v druhém semifinále utkají s Bad News Eagles. Jsou to "staří známí" z RMR na Major Antwerp, které se konalo v rumunské Bukurešti. Bad News Eagles patří do širší světové špičky, aktuálně jsou dle žebříčku hltv 31. nejlepším týmem planety. 

K boji o třetí místo a samotnému finálovému vyvrcholení pražské zastávky MČR Tour pak dojde v neděli. Bude Grand Finále kompletně v domácí režii nebo se kosovským orlům podaří český turnaj podmanit?

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud