24. září 2022 • 14:50

VIDEO: Na capseNa stačí dát pauzu, vysvětlit mu to a on se uklidní, říká IGL Eclotů K1-FiDa

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

In-Game Leader Dynama Eclot Filip „K1-FiDa“ Dvořák patří mezi nejvíce "dedicated" hráčů, tvrdí CaNNiE. Filip má na povel expresivní osobnosti capseNa a Dytora. Jak je zvládá ukočírovat? Nejen o pozici lídra nebo komunikaci se rozvinul videorozhovor s tahounem DNE během mediálních dní. 



Dynamu Eclot sice podzimní split Sazka eLEAGUE zatím moc nesedl, na druhé straně si pardubická organizace připisuje cenné úspěchy na ostatních tuzemských eventech i na zahraničních turnajích. 

DNE navíc dlouhodobě patří ke kompaktní sestavě, která je spolu pohromadě už delší čas. NbqqValencioDytor capseN. Tuto čtveřici vede jako IGL Filip „K1-FiDa“ Dvořák.

"Když se třeba prohrává, tak je těžký je zkrotit, jelikož jsou většinou naštvaní. Na capseNa stačí dát jenom pauzu vysvětlit mu to a on se uklidní a zase začíná od znova," vysvětli Filip Dvořák rozdílené temperamenty svých kolegů. 

In-Game Leaderem jsem se stal náhodou 

Jako IGL má na starost ještě s trenérem Dynama Eclot přípravu. Na K1-FiDovi také leží tíha komunikace na úvodu kol. S pozicí se už zžil. Bývalý hráč GUNRUNNERS a nakrátko coach Sampi vysvětluje, jak se k leadrování dostal.

"Na této scéně bylo strašně málo In-Game Leaderů, tak jsem se toho ujal. Už předtím jsem byl nápomocný vždycky v callování. Je to potřeba. Je tu málo lídrů a týmy potřebují své vůdce," řekl Dvořák. Více ve výše přiloženém videorozhovoru.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud