29. září 2022 • 17:14

CCT Playoff: Hříšníci poráží BLUEJAYS a v dalším kole tak vyzvou hvězdné OG

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

První kolo Playoff části CCT Central Europe Series #2 už zná většinu postupujících. V dnešním zápase se SINNERS i přes nepříznivý start podařilo dotáhnout obě mapy do vítězného konce a makedonské BLUEJAYS tak poráží 2-0.



Začátek na Vertigu nevypadal pro SINNERS vůbec dobře. Čeští borci marně bojovali o každý kill a k položení bomby se za teroristy dostali pouze dvakrát. Mezi “fanoušky” v chatu živého vysílání se dokonce objevil názor, že by měl být sniper forsyy vystřídán někým z akademie.

Zasloužená otočka

V druhé půlce se ale karta obrátila a podceňovaný forsyy jasně ukázal, že do A týmu SINNERS zaslouženě patří. Hříšníci odvrátili nepříznivý stav 3-12 několika výhrami v řadě a dříve rozjeté BLUEJAYS naprosto zaskočili. Makedonské pětce se sice nakonec podařilo dosáhnout pomyslného matchballu, za stavu 11-15 ale SINNERS ukázali absolutní profesionalitu a čtyřmi výhrami za sebou dostali zápas do prodloužení.

Závěr už k radosti tuzemských fanoušků žádnou tahanici nepřinesl a SINNERS ovládli Vertigo v konečné stavu 19-15. Zásadní podíl na krásné otočce sehrál již zmíněný David “forsyy” Bílý s nejvíce killy v zápase (34).

Nezastavitelný forsyy

Střídavé výkony z první mapy vystřídalo naprosto vyrovnané Inferno. První půli vyhráli SINNERS nejtěsnějším možným výsledkem 8-7, o drobnou výhodu ale brzy přišli. Za stavu 9-9 museli Hříšníci ušetřit finance a na soupeře tak naběhli s pistolkama. BLUEJAYS se ale nenechali zastrašit a nevyzbrojené SINNERS lehce porazili.

Náskok soupeře se podařilo odvrátit až výhrou 23. kola, kdy se SINNERS konečně posunuli do vedení 12-11. Závěr Inferna nabídl napínavou podívanou, která neměla daleko k druhému prodloužení. Za stavu 15-14 ale SINNERS zachovali chladnou hlavu a zápas dotáhli do vítězného konce. Zásadní podíl opět sehrál sniper forsyy, který si i z druhé mapy odnáší první příčku žebříčku.

V druhém kole se proti SINNERS postaví nejen favorit celého turnaje OG, ale především jejich bývalý spoluhráč NEOFRAG.

Zápasy CCT Central Europe Series #2 můžete sledovat živě na Twitch kanále REPUBLEAGUE.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud