30. září 2022 • 14:08

Nemilosrdné Hunger Games v přímém přenosu aneb začíná play-off fáze Sazka eLEAGUE Fall 2022

Autor: Igor Putivlskij
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Sparta - Baník: Haraslín nádhernou ranou překonal Markoviče, 4:1!
Sparta - Baník: Drama na Letné! Ewertonův průnik zužitkoval Kubala, 4:3!
VŠECHNA VIDEA ZDE

A je to tady dámy a pánové! Nejočekávanější a nejsledovanější část podzimního splitu vypukne v tuto sobotu dopoledne. eSuba, Dynamo Eclot, Entropiq Prague a Cryptova se poperou mezi sebou ve čtvrtfinále o semifinálovou účast na offlinovém For Games. Dokáží leckr a blogg1s dovést své týmy do pražského PVA Expa? A co na to K1-FiDa a "nováčci" z Cryptova?



Základní část eLEAGUE Fall 2022

 

Entropiq Prague je nejvýše nasazeným týmem před zítřejším sobotním čtvrtfinále. Ve skupině leckrova banda skončila na 3. místě, následována modrou krví na pomyslné bramborové medaili (4. místo).

Borcům z Dynama Eclot patří pátá příčka s desíti body na kontě a nový tým v eLEAGUE - Cryptova obsadil šesté a poslední postupové místo se stejným počtem bodů, jako u Dynama.

Konečné pořadí podzimní skupiny eLEAGUE

Round One. Fight: Entropiq Prague vs. Cryptova

 

První duel začíná v 11:30 místního času. Proti sobě se postaví pražská sekce Entropiq a ostravská organizace Cryptova. Favorizovaným týmem v tomto duelu se jednoznačně jeví Entropiq, ale nechme se mile překvapit.

V rámci odehrané základní části eLEAGUE se hráči Entropiq Prague a Cryptova střetli pouze jednou. Tak či onak vzájemný souboj nenašel přemožitele a oba týmy si odnesly bod.

Entropiq Prague proti Cryptova (bo2)

V play-off se začíná zase od nuly, a tak zyored a jeho spoluhráče z Cryptovy budou mít dobrou šanci předvést, co umí a pořádně potrápit papírového favorita - Entropiq Prague.

 

Round Two. Fight: eSuba vs. Dynamo Eclot

 

Nejžhavější zápas soboty se odehraje hned po skončení prvního čtvrtfinále. Podle plánu eSuba spolu s Dynamo Eclot nastoupí do vzájemného souboje v 15:00, ale může se začít dříve. Vše záleží na tom, jak rychle skončí první duel.

Skupinové střetnutí dopadlo vítězně pro eSubu. Velmi vyrovnaný zápas svěřenci velezkušeného Dominika "desty" Černého vyhráli dva nula: 25:22 na Mirage a 16:12 na Infernu.

+

Třetí skupinové kolo druhého splitu Sazka eLEAGUE. Krásné herní momenty v podání hráčů eSuby a Dynamo Eclot

Podle nás šance na vítezství a postup na For Games jak pro eSubu, tak i pro Dynamo Eclot jsou stejné, tedy 50/50. Diváci se můžou těšit na drsné sniperské rodeo plné fragů v podání Lukáše "capseN" Koláčného a Dominika "blogg1s" Janity.

 

***

Nenechte si ujít:

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud