11. října 2022 • 20:01

VIDEO: The eLiVe o zadostiučinění z přerušení nadvlády Sinners. Kdo rozhodl pro EP finále? "Já!"

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Strategii pro svoji skvadru ENTERPRISE dává dohromady Erik Sith. Po experimentu se sniperem h4rnem je In-game leaderem šampionů Sazka eLEAGUE převážně právě on. S bulharským AWPerem se The eLiVe střídá jen v callování. Kdo rozhodl decider Grand Finále na For Games? "Já," odpovídá bleskově a sebevědomě Erik. Více v rozhovoru.



Během Grand Finále Sazka eLEAGUE si Erik Sith připsal vůbec nejvíce fragů ze zlaté sestavy ENTERPRISE. Poslal k zemi dohromady 58 nepřátelských jednotek, lepší byl v tomto ohledu už jen Blogg1s na protější straně. 

The eLiVe tak dokázal, že je nejen geniálním stratégem a In-Game Leaderem, ale když je potřeba, dokáže své spoluhráče podpořit i po stránce palební síly. Na rozhodující mapě Overpass měl slovenský player nejlepší rating ze všech - 1.53. Na otázku, co bylo klíčem k úspěchu na decideru odpověděl jinak velmi skromný hráč jednoznačně - "Já". A měl pravdu. 

Titul v největší esportové lize na CZ/SK scéně by ENTERPRISE mohl posunout a dodat sebevědomí na další rozvoj téhle mezinárodní sestavy. 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud