2. listopadu 2022 • 11:55

NEOFRAG na pokraji vyřazení z Majoru, OG musí zdolat soupeře z Mongolska. Frozen postoupil

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vrcholí Challengers Stage IEM Rio 2022. Nůž na krku mají hráči OG s Adamem Zouharem. Ti po prohře s Fnatic nestačili ani na domácí tým FURIA a s mongolským týmem IHC Esports budou bojovat o setrvání na Majoru. To David Čerňanský a jeho parťáci z MOUZ už se kvalifikovali do Legends Stage. Stejně jako vítězové MČR Tour Praha Bad News Eagles.



OG podlehlo brazilským hráčům z FURIA v prodloužení, 16:19. MOUZ udrželi neporazitelnost a o svém postupu rozhodli v utkání s Fnatic.

David "frozen" Čerňanský byl v klíčovém duelu z hlediska statistik nejlepším hráčem. V boji, který rozhřešil až decider na Ancientu, zaznamenal 54 fragů, příčemž zemřel 36krát. 

Do Legends Stage postoupili ještě kosovští Bad News Eagles. Vyřazení na poslední chvíli odvrátili vítězové IEM Dallas Cloud9. Loučí se naopak dva brazilské týmy - 00 Nation Imperial s legendou falleNem

Udrží se NEOFRAG v Riu?

Komplikace řeší sestava OG. Pro Adama Zouhara může Major skončit dřív, než začal. Po porážkách od Fnatic a FURIA musí pro postup do další fáze turnaje bezpodmínečně vyhrát další dva nadcházející duely.

První mise je porazit mongolskou sestavu IHC Esports. V případě vítězství může narazit Neofrag na silné soupeře. V této fázi Challengers Stage je totiž ještě druhý tým světa Vitality, ruští Outsiders nebo němečtí BIG.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud