27. listopadu 2022 • 13:45

BLAST: O titul na podzimním finále si zahraje FaZe s Heroic. NE0FRAG s OG mají slot na World Final

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kodaňské Fall Finals se blíží ke konci. V Grand Finále změří síly někdejší světové jedničky FaZe Clan s vicemistry Majoru v Riu Heroic. BLAST navíc odkryl všechny sloty na World Finals, které nás čeká v prosinci v Abú Zabí. Na poslední vrcholnou akci roku 2022 se podívá i Adam Zouhar se svojí sestavou OG.



Nejprve k Fall Finals. Domácí tým Heroic měl cestu do Grand Finále složitější, než jejich soupeři. V základní skupině totiž Dánové prohráli právě s FaZe Clanem a ve vyřazovací části si museli poradit s G2 Esports Team Liquid

FaZe byl nasazený do semifinále, ve kterém poslal domů švédský tým Ninjas in Pyjamas. Jednoduché to nebylo. Kanadsko-evropská sestava si vybojovala postup až v decideru. 

Home Sweet Home 

Publikum v Kodani požene dopředu jednoznačně domácí tým Heroic. Ten je sestavený kompletně z dánských hráčů, včetně legendy cadiaNa

FaZe mají ale také domácí zastoupení ve své skvadře. Karrigan pochází z Dánska a je o něm známé, že umí skvěle pracovat s publikem. Na své krajany se určitě hodně těší a případný titul ve své domovině je pro něj speciální motivací. 

NEOFRAG na World Final o milion dolarů!

BLAST zveřejnil všechny startující týmy na světovém finále, které se bude konat od 14. do 18. prosince ve Spojených arabských emirátech. V Etihad aréně v Abú zabí se rozdá milion dolarů.

Startovat na Blízkém východě bude i Adam "NEOFRAG" Zouhar s OG. Pomohla mu dobrá pozice v Global Leaderboard, kterou si BLAST vede. I v případě, že by nakonec OG skončilo na posledním místě, rozdělí si necelých v přepočtu půl milionu korun. 

Na turnaji se představí osm špičkových světových týmů. Vítěz Majoru v Brazílii Outsiders, ukrajinský supertým Natus Vincere, nedávní lídři světového žebříčku Vitality, oba finalisté Fall Finals - FaZe Heroic. A poslední trio týmů sestává z Team LiquidG2 Esports a zmíněných OG.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud