1. prosince 2022 • 13:28

Anubis plný chyb. Na špatný stav mapy upozornil i bývalý hráč Fnatic

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nedávná aktualizace společnosti Valve klíčově zasáhla aktivní map pool když Anubis nahradil kultovní Dust 2. Komunitou vytvořená mapa z egyptského prostředí ale zdá se trpí několika bugy, na které mimo jiné upozornil i slavný sniper smooya. 



Od vydání poslední velké aktualizace CS:GO se profesionální hráči i streameři úpěnlivě věnují nové mapě v oficiální rotaci, kterou je Anubis. Během příprav ale hráčská komunita naráží na její zásadní chyby.

Prokleté béčko

Kupříkladu brazilský influencer Giovanni “Gio” Deniz narazil na chybu v textuře poblíž vstupu na béčkový site. Neviditelný blok zde funguje jako stěna, která může hráči v případě hození granátu pěkně zavařit.

Na opačný problém v téměř totožném místě narazil smooya. Profesionální hráč, známý díky působení v týmu BIG a Fnatic, dostal sám sebe do údivu hozením oslepujícího granátu, který následně proletěl neexistující zdí.

Chyby v přímém přenosu

Třetí chyba byla zreplikována rovnou během ostrého zápasu MIBR vs. ATK na turnaji ESEA Cash Cup. Jonathan “b0denmaster” Bodenmalm z týmu ATK přišel na způsob, jak hodit one-way smoke z T základny na konektor. Problémem je špatná fyzika kouřového granátu, která zapříčiní, že se smoke zasekne ve zdi. Podobnou chybu dříve zneužíval sniper m0NESY na mapě Mirage.

Anubis čeká už za dva týdny premiéra na tier-one turnaji BLAST Premier World Final. Zůstává otázkou, zda se do té doby podaří zmíněné bugy opravit, společnost Valve totiž situaci zatím nekomentovala.

Zdroj: dotesports.com

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud