5. prosince 2022 • 17:50

Z Entropiq k šampionům IEM Dallas? Forester by mohl posílit Cloud9, spekuluje HLTV

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podle Alekseye Biryukova, který je známý pod twitterovým nickem OverDrive chce management Cloud9 šáhnout po dvou letech do své sestavy ex-hráčů ruského týmu Gambit. Serveru HLTV to pak potvrdily jeho zdroje. Otázkou je, po kom americká organizace šáhne. Mohl by to být dostupný ruský rifler Igor "Forester" Bezotecheskiy, který naposled hrál za pražský Entropiq. 



 OverDrive na svém Telegram účtu následně dodal, že "dva z mnoha kandidátů" jsou SANJI a právě Forester, napsal server HLTV. Ten pak přidal ještě třetí jméno, kterým je buster

Sanjar "SANJI⁠" Kuliev je hráč z Uzbekistánu, který je spojený s ruským týmem Virtus.pro. Ten nyní pod názvem Outsiders ovládl Major v brazilském Riu, už ale bez SANJIho v sestavě. Timur "buster" Tulepov měl stejný osud. Kazachstánec spadá v rámci Virtus.pro také do kolonky "inactive". 

Krad z Entropiq se upsal forZe

Forester by jako druhý hráč končící sestavy Entropiq našel od doby, kdy byl umístěn na přestupovou listinu angažmá. Jako první se připojil do ruské organizace forZe Vladislav "Krad" Kravchenko

Krad našel útočiště v sestavě, která je kompletně složená z hráčů z Ruska. Také Forester by na jazykovou bariéru nenarazil. V Cloud9 působí HObbit z Kazachstánu, který jistě ruštinu ovládá a zbytek tvoří Igorovi krajané.

Byť se v posledních měsících ruské enklávě v Entropiq nedařilo, jsou stále považováni za hráče, kteří patří do nejužší světové špičky. Uvidíme v následujících týdnech a měsících, kde nakonec jednotliví hráči zakotví.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud