15. prosince 2022 • 20:00

NEOFRAG prožívá sen na dalším velkém turnaji. Po Heroic OG porazilo i favorizované Vitality

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

BLAST zkrátka téhle partě jde. Adam Zouhar a jeho kolegové z Evropy a Izraele se prezentují v Abú Dhabí v parádní formě. Po Spring Finals, kdy si OG vychutnali NAVI a ENCE teď na závěr roku sbírají další cenné skalpy top světových týmů. Po vítězstvím nad světovými jedničkami Heroic setli i Vitality. A ve velkém stylu - 2:0.



Zatímco první zápas sestavy OG se odehrával v dramatickém duchu a duel s Heroic rozhřešilo až prodloužení a decideru Anubis, tentokrát mladý, talentovaný tým se silnými Vitality tolik práce neměl. 

Nejvíce se NEOFRAG a jeho kolegové zapotili na první mapě. Na vlastním picku Mirage zvítězili nejtěsnějším možným rozdílem 16:14. Z Golden Hornets zlobil především Magisk, OG ale těžilo s konzistentními výkony celé své pětice. 

Na druhé mapě Inferno se očekávalo, že francouzská organizace, která měla v žilách ještě včerejší vítězství na NAVI, duel zkomplikuje a alespoň se přiblíží k vyrovnání. Opak byl ale pravdou. OG si bezchybnou hrou vytvořili náskok na CT site 10:5 a po změně stran si už ostatní kola pohlídali. Nakonec z toho bylo vítězství 16:9, celkově 2:0 a přímý postup do semifinále. 

V semifinále se OG utkají buď s NAVI nebo Liquid

NEOFRAG zakončil duel se zápornou bilancí 37 fragů a 39 smrtí, v rámci ratingu 2.0 ale zapsal solidních 1.15. V souboji sniperů na tom řečí čísel měl navrch ZywOo z Vitality, i degster ale táhnul svůj tým. Tentokrát ruského AWPera jeho parťáci podrželi víc, než francouzskou legendu. 

OG nyní budou čekat na výsledek čtvrtfinále mezi Natus Vincere Team Liquid. V semifinále si zahrají s vítězem matche, poražený si bude balit kufry. Vitality po porážce s OG směřují do čtvrtfinále, kde dojde na peprný souboj s G2 Esports

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud