19. ledna 2023 • 15:47

"Nemůžu se dočkat, až najdu svůj nový domov," Niko se po sedmi měsících na lavičce loučí s OG

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na začátku ledna v OG ukončil své působení Mateusz "mantuu" Wilczewski a nyní se k němu přidává i Nikolaj "niko" Kristensen. Dánský hráč ani po několika měsících strávených na lavičce neztrácí elán a věří v lepší zítřky.



Niko neztrácí naději

“Do roku 2023 jsem vstoupil motivovanější víc, než kdy dřív. Stále hledám ten správný tým a nemůžu se dočkat, až konečně najdu svůj nový domov,” sdělil niko. Talentovaný mladík se k OG přidal v březnu 2021 jako náhrada za Nathana “NBK-” Schmitta a v základní sestavě vydržel aktivně více než rok. 

Nikovo působení v OG ale nebylo spojeno s žádným zásadním úspěchem a neúspěšná kvalifikace na Major ve Stockholmu a v Antverpách se nakonec posledním hřebíčkem do rakve jeho angažmá. 

“Jsem si jistý, že ať už skončím kdekoliv, bude to dobré. Budoucnost vidím pozitivně a nemůžu se dočkat, až ukážu, jak jsem se za poslední rok ještě zlepšil," dodal odhodlaný niko.

Užitečný záskok pro FaZe

Komunita CS:GO spekuluje, že by se niko mohl stát náhradníkem ve FaZe pro blížící se BLAST Premier. Aktuálně čtvrtý nejlepší tým světa řeší absurdní situaci v souvislosti s nedostatkem hráčů, kterou by teoreticky mohl vyřešit záskok v podobě nika. Žádné oficiální informace ale v této souvislosti nebylo zveřejněno.

Zdroj: HLTV.org

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud