2. února 2023 • 15:39

Entropiq představil novou CS:GO sestavu. Staví i na zahraničních hráčích

Autor: Entropiq
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

První únorový den proběhla na pražském Chodově oslava třetích narozenin esportové organize Entropiq. Projekt, za kterým stojí pokerový hráč, úspěšný podnikatel a matematik Martin Kabrhel, oznámil vstup do odvětví esportu 26. 1. 2020. Při této příležitosti organizace představila novou CS:GO soupisku.



Stávající dvojici hráčů Entropiq Josefa „MoriiSko“ Maurence a Filipa „AJTT“ Dolenského doplní trojice zahraničních hráčů. Christoph „red“ Hinrichs (Německo, IGL), zkušený polský ostrostřelec Michał „snatchie“ Rudzki (AWP) a pětici mladých pušek uzavírá slovenský reprezentant Rudolf „Rutk0“ Kovalčík (rifler).

Na celou sestavu bude dohlížet zkušený polský coach Mariusz „Loord“ Cybulski. “CS:GO je vysoce kompetitivní hra a Entropiq je velmi ambiciózní klub, který se chce pravidelně porovnávat s tuzemskou elitou a účastnit turnajů i na mezinárodní úrovni. Věřím, že nová sestavě naplní naše očekávání a cíle,” dodává k nové akvizici CGO Entropiqu Pavel Klaban.

Entropiq si od začátku neklade malé cíle a chce být jedničkou nejen na česko-slovenské scéně, ale konkurovat i soupeřům na evropské a světové úrovni.

Nový generální partner

Generálním partnerem Entropiqu se pro rok 2023 stává sázková společnost Tipsport, která je jedničkou na domácím trhu kurzového sázení. Tipsport vznikl v roce 1991 ve středočeském Berouně a dnes je mezinárodní skupinou firem s třemi tisíci zaměstnanci.

Dnes je především online firmou, která staví na mimořádně bohaté kurzové nabídce, ale je českému publiku známa v poslední době třeba unikátní komunitou sázkařů. A právě esporty se objevují v kurzové nabídce a mezi komunitou sázkařů stále častěji a v posledních letech se zařadily mezi nejžádanější sázkové příležitosti.

Proto je spojení přední profesionální esportové organizace a české jedničky kurzového sázení přirozeným krokem k dalšímu rozvoji odvětví.

„Tipsport už před několika lety vytušil potenciál esportů a založil oddělení bookmakerů, kteří se specializují na esporty. Proto může Tipsport rozšiřovat kurzovou nabídku o další zajímavé příležitosti z tohoto prostředí a má tak nejkvalitnější esportovou nabídku na trhu.Entropiq je bezesporu organizací s těmi nejvyššími cíli na české scéně. Chceme být přitom, až se tyto cíle podaří naplnit, k čemuž pomůže i Tipsport nejen sílou své značky,” sděluje k novému spojení Martin Filip, Head of Brand společnosti Tipsport.

Témata:  CS:GO, entropiq
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud