6. dubna 2020 • 14:04

Sazka eLEAGUE Dota 2: Známe všechny kvalifikované týmy, slaví i Hippomaniacs

Autor: maa
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sazka eLEAGUE už zná všech osm postupujících týmů. Již známou čtveřici v neděli doplnily další čtyři týmy, kterým se podařilo uspět v závěrečné online kvalifikaci. Kdo všechno si ligu zahraje?



Čtveřice, která ve skupinové fázi skončila na prvních příčkách, už zná další finalisty, se kterými se utká o vysněné prvenství v Sazka eLEAGUE. Brute, Dogs, eSuby a Sampi si postup zajistila v prvním možném termínu.

V závěrečné kvalifikaci pak uspěl tým Inaequalis Lutea, který svému soupeři nedal žádnou šanci a postoupil za stavu 2:0. Pepeho smích tak v lize končí.

Druhým týmem, který si vybojoval postup, je Hippomaniacs. Úspěšný tým, který se v loni jen o kousek neprobojoval na The International, sice prošel rozsáhlou obměnou hráčů, ale i těm se podařilo na úspěchy navázat, když porazili tým Los Qeros revival v poměru 2:0.

Do třetího zápasu se nepodívali ani Inaequalis rozbíječi s ExEcute eSports. Rozbíječi si zahrají ligu, v kvalifikaci vyhráli 2:0.

Posledním celkem, kterému se podařilo probojovat, je NecroRaisers, kteří si poradili s týmem Brikule. Ani oni se nedostali ke třetímu zápasu, ač byl ten druhý o něco vyrovnanějším a nebylo k tomu daleko. Brikule se však s turnajem loučí.

Všichni účastníci Sazka eLEAGUE:
eSuba
Sampi
Dogs
Brute
Inaequalis Lutea
Hippomaniacs
Inaequalis rozbíječi
NecroRaisers

Sledovat jste mohli živě zde:

Sledujte živé video od uživatele eleaguecz na adrese www.twitch.tv

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud