20. srpna 2020 • 20:10

Odchod z nejúspěšnější organizace historie TI. Gorgc opouští OG

Autor: Michal "Shovelmeister" Mašika
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Janne „Gorgc“ Stefanovski, jeden z nejznámějších Dota 2 streamerů, opouští dvojnásobné mistry světa OG. Jeho přezdívka vznikla spojením slov „Gorgeous“ a „Cow“ v dobách, kdy nejvíce času trávil hraním World of Warcraft za Taurena.



Zpočátku své Dota 2 kariéry se snažil prosadit jako profesionální hráč. K naplnění tohoto snu byl nejblíže se Švédským týmem Horde v roce 2017. Po rozpadu organizace se začal naplno věnovat streamování, čímž se živí.

Od konce ledna v OG působil jako full-time streamer. Náplní jeho práce bylo vysílat své puby, podávat fanouškům informace o dění uvnitř nejslavnějšího Dota 2 týmu a nezřídka i komentoval jejich zápasy. Skillově na tom nebyl vůbec špatně, a tak na svých pubech potkával i Notaila a spol. Gorgc se dokonce v žebříčku nachází výše než hvězdný Topson.

Nyní se zčistajasna jeho spolupráce s OG rozpadá. Podle jeho vyjádření na Twitlongeru je problém v organizaci a její účasti na organizaci turnajů.

„Hráče OG mám moc rád a jsem vděčný za šanci s nimi pracovat. Přeji jim jen to nejlepší a stále je podporuji, ale oficiálně jsme se prostě museli rozdělit.“

Podle spekulací za konečné rozdělení mohou organizátoři OMEGA League, na jejímž pořádání se podílí i OG. Zástupci WePlay a Epic Esports Events údajně nedovolili Gorgcovi vysílat zápasy OG, a proto jeho setrvání v organizaci již nadále nedává smysl. Zdůrazňujeme, že jsou to pouze spekulace diváků a na přesnější informace netrpělivě čekáme.

Vyjádření na Twitlongeru

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud