18. srpna 2022 • 13:15

Na multimilionový The International 2022 se podívají dva Češi a jeden Slovák

Autor: Igor Putivlskij
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poprvé od dob prvního The International uvidíme v akci početnou československou výpravu, kterou může potenciálně rozšířit Ondřej "Supream^" Štarha. Ondra hájí barvy evropské organizace Into The Breach a pokusí se dostat na dotařský turnaj roku skrze západoevropskou kvalifikaci.



A je vymalováno. Konečně známe jména první várky zúčastněných týmu. Do Singapuru letí PSG.LGDOG, Team Spiritbeastcoast, Team AsterThunder Awaken, BOOM EsportsTSM, Tundra EsportsGaimin Gladiators, Evil Geniuses a Fnatic.

Mezi zúčastněnými najdeme i dva české hráče: Miroslava "BOOM" Bičana (Gaimin Gladiators) a Jonáše "SabeRLight-" Voleka reprezentujícího populární multigamingový americký klub TSM.

Kromě toho se vůbec poprvé na The International podívá slovenský hráč Oliver "skiter" Lepko. Lepko se stal historicky třetím slovenským dotařem, kterému se povedlo kvalifikovat na prestižní offline klání. Před ním si na slavném turnaji zahráli bratři Zimové: Tulex a Warlog.

Valve slibují, že letošní zúčastněné týmy dostanou více prostoru na přípravu a odpočinek. Tomu napovídá i mírně upravený zápasový harmonogram The International 2022, který potrvá čtyři týdny. 

  • Regionální kvalifikace na The International 2022: od 8. do 12. září
  • Skupinová část: od 15. do 18. října
  • Play-off fáze: od 20. do 23. října 2022
  • Semifinále a finále: od 29. do 30. října

 

Světový žebříček Dota Pro Circuit 2021-22 

Finální listina světového DPC žebříčkuFoto Dota 2

Nenechte si ujít:

 

Zdroj: Liquipedia

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud